Mit mondjak a családomnak, mit dolgozom?
Figyelt kérdés
van egy kötetlen elfoglaltságom , amivel nagyon jól keresek de ez nem tisztességes munka, senki nem tud róla főleg a családom nem ....
viszont szeretném kiélvezni, új autót venni, utazgatni, stb.
de mit mondjak a szüleimnek mivel foglalkozom miből telik ezekre?
20 éves vagyok, lány
2017. márc. 28. 16:27
12/32 anonim válasza:
Ausztriában,svájcban,esetleg Dubaiban stb "pincérnősködni" szoktak van egy két ismerősöm aki szégyelli mert amúgy lenne más választása de bejött neki ez az élet azok ezt szokták mondani. Én ezt mondanám. De a pincérnő gazdag pasi kombó még jobb.
13/32 anonim válasza:
Mond te is azt, amit itt az oldalon a"kolléganőid" szoktak hazudni otthon, hogy a tanulás melletti diákmunkával kerested meg az új Ferraridat...
14/32 anonim válasza:
Használt bugyik eladása sem jut eszébe senkinek? Virágzik az ipara. :D
15/32 anonim válasza:
Így: "Drága szüleim! Akármennyire is igyekeztetek az elmúlt húsz évben, egy ostoba, lusta prosti lett csak belőlem"
16/32 anonim válasza:
# 15 Komolyan? Mert akkor inkább én ma nem is szarakodnék a mosógép indítással. Inkább meghirdetem. :D
17/32 anonim válasza:
Egy ismerősöm úgy "közölte" a szüleivel, hogy a testéből él, hogy szervezett egy közös családi nyaralást, és ő állta az egészet. Nem esett szó a pénzszerzés módjáról, de egyértelműen leesett a szüleinek, mégse volt olyan kínos, az ő elmondása szerint.
18/32 anonim válasza:
A patvarba!!!! Én meg kimostam.
19/32 A kérdező kommentje:
nagyon sok hasznos választ kaptam ..
se.
2017. márc. 28. 19:22
20/32 anonim válasza:
De mért kell akkor köntörfalaznod? A prostitució nem illegális, ha az vagy akkor kérdezd úgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!