Mit mondjak a családomnak, mit dolgozom?
van egy kötetlen elfoglaltságom , amivel nagyon jól keresek de ez nem tisztességes munka, senki nem tud róla főleg a családom nem ....
viszont szeretném kiélvezni, új autót venni, utazgatni, stb.
de mit mondjak a szüleimnek mivel foglalkozom miből telik ezekre?
20 éves vagyok, lány
Szerintem ne rontsd tovább a helyzeted a hazugsággal is. Gondolom, ez ideiglenes, nem ezt tervezed hosszú távon. Ha haragudnak is, meg fognak bocsátani, és ez miatt nem kéne elveszíteni a családod.
Azért a szülők nagyon szeretik a gyereküket, szerintem van esély rá, hogy legjobb esetben pl nem akarnak hallani róla, úgy tesznek, mintha nem így lenne, és így nem veszíted el őket.
Gondolom prosti vagy (és a kedves tudatlan válaszolóknak: ez nem illegális tevékenység, csak a kerítés)... Szerintem semmiképpen ne mond el senkinek, ha arc nélkül vagy fent a rossz lányokon, akkor sosem fog kiderülni.
Az egyetlen illegális dolog amit ezzel elkövetsz (valószínüleg, bar nem tudom) az az adócsalás.
Szerintem mond azt, hogy van egy kazdag informatikus pasid, aki Németországban, vagy Angliában dolgozik.
Nekem meg küldj egy linket privibe.
9-es : mert kamuszaga van, bűzlik
Meg nem kérdezné itt egy curva, hogy mit mondjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!