Ti hova rejtitek az energia italt?
Hm... Sehova
Nem iszok, sőt te se tedd.
Megjöttek az egészséghuszárok :) Remélem minden dohányzós, alkoholos, chipses, csokis, üdítős, kajás kérdéshez odamentek okoskodni, hogy milyen szar ember is a másik mert nem azt szereti és utálja amit én. :) 6-7 éve iszok energiaitalt majdnem napi szinten..., és járok orvoshoz rendszeresen. Semmi bajom. Mondhatni csúcsformába vagyok. Mindent mértékkel. Napi egytől semmi bajod nem lesz.
Nem kell elrejteni. amúgy kicsit érdekes a kérdésed, nem írtad le a korod, nemed. Nem mindegy, hogy 8 évesen iszod, vagy 18.
Edzőtáskámba a cuccaim közé, bár én már 22 éves vagyok, de arra is kiakadnak, ha egy üveg víz a szobámban van...
(Mielőtt nekem esnének, hogy költözzek el: egyetemre járok, mellette dolgozom, a fizum felét le kell adnom, de nem keresek annyit, hogy 1 szobát akár ki tudjak bérelni (ami alsóhangon is 35-40 ezer + rezsi.)
Nem értem mindek elrejteni. Nekem volt, hogy a szüleim vettek nekem. De mondjuk én évente kb. 2-3 dobozzal ittam, szóval nem napi szinten. Azt ők sem tolerálták volna.
Amúgy meg nem értem ezt a nagy herce hurcát körülötte. Főleg akkor, amikor egy dohányzó ember mondja azt, hogy az energiaital ilyen meg olyan egészségtelen. Ha túlzásba viszed, napi szinten fogyasztod, akkor minden egészségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!