Más is tapasztalta már ezt?
Szerencsétlenekkel jössz össze vagy nincs pénzük finanszírozni a programjaidat.
Egyébként hol laksz, h a golfpálya a szomszédban vagyis inkább a pálya érdekelne.
Kb ilyen voltam én is,nem tudtam leállni.Aztán megismertem a párom aki az ellentétem.nem tudom hogyan sikerült de összecsiszolodtunk,én lejjebb vettem ő meg egy picit felpörgött.
Azt vettem észre hogy amig egyedül voltam valahogy sokkal jobban ment a pörgés aztán szépen ez csökkent.Még most is sokkal aktivabb vagyok mint a párom,de ez nálunk enm jelent problémát.
34 évesen már 2 vagy 3 gyerekednek kellene lenni.
Egyből nem lenne problémád ,hogy "nem tudok otthon tespedni a hétvégén"
Talán még azt is megértenéd,hogy buszvezetés 100 emberrel a hátad mögött nem ugyanazt a kimerülést okozza,mint aki a 2x2 órás autópályás vezetés alatt mitesszerit nyomkodja a tükörben.
"34 évesen már 2 vagy 3 gyerekednek kellene lenni."
Ezzel én is tisztában vagyok. Csak hát nem magamnak akarok szülni, másnak nem nem tudtam.
Másrészt ha hiszed, ha nem vezettem már buszt utazási irodánál külföldre, sőt kamiont is, van hozzá jogosítványom is, tudom milyen, de az sem volt fárasztóbb, legalábbis nekem.
Ha nem akarsz csak magadnak szülni ,akkor bizony elő kell venni néha a születési akv-t ,esetleg nemsokára tükröt.
Az idő nagyon gyorsan elszáll és egyszer csak azt veszed észre a kamion vagy turistabusz vezetése közben,hogy egy darab fáradt buszvezető sem jön veled szembe,mind elkelt vagy kihaltak.
Megfogalmazodott már benned az hogy mit vársz el egy férfitól?Mert az egy dolog hogy tele vagy energiával,de ugyanezt elvárod egy férfitól is.
Mondjuk én simán lehuzok 12órát,és utánna még fitt vagyok.a párom melózik 8órát,ülőmunka,de alig él.Elfogadtam hogy ő ilyen,neki ennyi a teherbirása én meg más vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!