Más is tapasztalta már ezt?
Egyszerű a megoldás: ne a párodra támaszkodj, ha kimozdulsz.
Az én párom is ilyen. Ő szimpla 8 órát dolgozik, ráadásul nem is fizikai, és nem is szellemileg megterhelő munkája van (tesztmérnök).
Egy darabig én is lázadoztam, nem hagytam hétvégenként du. 2-ig aludni, de aztán ráhagytam.
Azóta eljárok a barátaimmal, ő meg kipiheni magát amíg nem vagyok itthon. A nap hátralevő része pedig kettőnké.
Havonta egyszer pedig együtt is kimozdulunk valamni kevésbé megerőltető helyre.
Gyorsan lehet alkalmazkodni :)
Azt várom, hogy olyan energikus legyen, mint én.
És szerinted találsz ilyet?Nem gondolod hogy ahhoz hogy ez müködjön neked is változtatnod kellene?
Érdekes. Én is meglehetősen energikus és pörgős voltam,és valahogy többségében ilyen emberekkel is sikerült összebarátkoznom.
Gyerekkoromban is inkább a fiúkkal tudtam barátkozni,mivel a lányok túl unalmasak voltak. Volt is 2-3 nagyon jó barátom hosszú évekig. Azóta persze már rég szétváltak az útjaink,de mindenki megmaradt ugyanolyan energikus és pörgős,mint volt.
Aztán megismertem a páromat,aki néha még nálam is jobban pörög. Nem mindig,de néha vannak napjai,amikor jobban pörög. Néha amikor én. De általában kb ugyan úgy vagyunk.
Van egy nagyon jó barátnőm,szintén az állandóan menő-tevő fajtából. Ő is bekerült egy társaságba,ahol sokan ilyenek. Össze is jött az egyik sráccal,állandóan mennek valamerre,csinálnak valamit.
Szóval nem,nem haltak ki az energikus pasik.
Nem akarok,szülni,magamnak nem akarok szülni,"pörögni" akarok,sőt azt akarom mindenki pörögjön körülöttem,sőt amikor azt mondom csönd,mert most éppen cserélem a DURACELL-t magamban legyen csönd!
Tényleg nézz a tükörbe!
11. Éltem már együtt férfival, de nem bírtam elnézni, hogy csak ücsörög a tévé előtt és semmit sem csinál. Úgyhogy nem tartott sokáig. Azt tudom, hogy gyerek mellett nem lehet unatkozni, bár nekem még nincs.
12. Mint írtam most is a húgommal, vagy barátokkal megyek. De szerintem akkor van értelme a párkapcsolatnak, ha akkor már vele megyek. Legalább egyszer egy hónapban. Mert mi értelme van a kapcsolatnak, ha nem jön velem sehova.
13. Nem tudok kifordulni önmagamból. Valahogy le kell vezetnem az energiámat. Ha nem vezetem le máshol, mert megyek sehová, akkor a férfin fogom, aki otthon van.
14. Köszönöm.
15. Igen, aki velem akar lenni, az legyen olyan, mint én. És nézek tükörbe. De én nagyon is örülök, annak, hogy ennyi energiát örököltem. :)
Az durva a történetben hogy 10éve nem találsz,szóval lehet hogy valami más gond is van.
Maga az a dolog hogy valaki pörgős,az nem lehet akadáj egy párválsztásnál.A pörgős emberek sokszor kimozdulnak és gondolom sokszor találkoznak hasonló emberekkel.
Mellesleg őszintén megmondom én téged még nem is tartalak nagyon pörgősnek,már lehet a háttérben.
Ha örülsz az örökölt energiádnak az jó.De egyedül,örülni még 20 jó esetben 30 évig?
Nagyon egyedül lehetsz,csak azt hogy csinálod,hogy most munkaidőben folyamatosan az interneten tudsz lógni?
Most napi 2 óra vezetés vagy a 8 óra munka közben vagy?
A munkahelyen nem is kell "pörögni",vagy ott pörögjön helyetted más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!