Más is tapasztalta, hogy a szélsőjobbos férfiak között rengeteg szexéhes, hím soviniszta van?
Csináltam kamureget egy társkeresőoldalon. És ott tapasztaltam, hogy sok olyan kiéhezett férfi van, akik közben hirdetik magukon, hogy milyen nagy magyarok, a sok Nagy-Magyországos, turulos, és egyéb képekkel. És teszik az ajánlatokat akkor is, ha a kiírás szerint kapcsolatban, vagy házasságban élnek. Persze nem válaszolok nekik, de akkor is írogatják az üzeneteket, hogy "de megdugnálak, kinylnálak". Vajon mitől van ez?
Megjegyzés: A kérdéssel nem általánosítok, csak egy tapasztalatot írok le.
Biztos vagyok benne, hogy semmi kapcsolat nincs a kettő között.
A szexuális célzatú üzenetek mögött pusztán annyi áll, hogy itt arctalanul kiélheti magát bárki.
A nagymagyaros mögött pedig az, hogy most divat.
Ennyi.
Tudod a régi magyar mondások: "Pénz számlálva, asszony verve jó. "Asszony nem ember, lány nem gyerek." +Asszonynak hallgass a neve."
Ezek a szélsőjobbos hímsoviniszták ehhez tartják magukat. Véleményük szerint a nő csak arra jó, hogy otthon legyen, főzzön, szüljön gyereket és szolgálja a férfit. És általában azok a férfiak gondolkoznak így, akik nem tudnak semmit letenni az asztalra, ha másra nem lehetnek büszkék, akkor arra legyünk, hogy férfiak vagyunk, és hogy magyarok vagyunk Az ilyen magatartás pedig a nők többségét taszítja, ezért vannak szexuálisan kiéhezve, mert nem kapják meg azt, amit szeretnének.
De a náci ideológia is hasonló elveken alapult, Hitler idejében, és a WaffenSS katonái is szerettek portyázásaik során nőket megerőszakolni. Heinz Guderian, második világháborús német tábornok (Aki mellesleg tisztelte a feleségét , hűséges volt hozzá, és nem is volt náci), úgy nyilatkozott a WaffenSS-ről, hogy "ez nem hadsereg, hanem disznócsürhe."
Mindössze azt akartam leszűrni ebből, hogy pont a legaljábbak a vevők az ilyen szélsőjobbos eszmékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!