Más is tapasztalta már ezt?
18.
Azért gondoltam, hogy ez a baj mert kivétel nélkül mindenki azért dobott, mert nem tetszett nekik a pörgős életmódom. Pedig legtöbbet valamilyen programon ismertem meg, de utána már nem akartak velem eljönni sem oda, sem máshova. És hát én is azért dobtam azt az egyet, akit én dobtam, mert nem bírtam a nézni, hogy nem csinál semmit. Mást okként nem hoztak fel, amiért szakítottak velem.
14-es vagyok.
Megértem,hogy pörgős ember kéne neked. Én se tudnám elképzelni a jövőmet egy lusta emberrel. És igen,ha valakinek van párja,töltsenek együtt időt. Persze nem kell minden percet,de nehogy már ne lehessen hétvégente kirándulni vagy kimozdulni a párunkkal. Akkor mi értelme az egésznek? Hiszen hétköznap melo van,elfárad.akkor nem lehet vele semmit kezdeni. Hétvégén meg ki kell pihenni a hétköznapokat. Pff.
Nálunk hétköznap páromnak munka,suli,jobban elfárad,sokszor reggel 8kor megy,este 7-8ra jön haza. Akkor még pár órát foglalkozunk egymással,de akkor "csendespihenő" van. Én meg előtte fogom a kutyámat,megyek vele futni, foglalkozni, levezetem a fölösleget. De olyan,hogy hétvégén ne csináljunk együtt valamit,elképzelhetetlen.
Feltalálnám magam,ha nem így lenne,de hosszú távon nem sok jót remélnék a kapcsolattól.
Meg fogod találni a hozzád illő embert,biztos vagyok benne:-)
Szintén pörgős vagyok.Számomra még mindig érthetetlen az hogy 10év alatt nem találtál olyan pasit aki egy hónapban egyszer nem lenne képes kimozdulni.
Figyi én 7napból 6ot meloztam,hétfő volt a szabadnapom.
Állómunkát végeztem 10-12órában,melóból haza a szüleimhez,kaja majd irány a busz és mentem a páromhoz,minden nap.Hétvégente sétáltunk,vagy tv-ztünk attól függ.A párom otthonülő tipus,alkalmazkodtam a szituhoz,sokszor ha nem volt kedve mentem egyedül,mert ennyi szaladgálás után sem tudtam leállni.
Akiket valamilyen programom ismertem meg, később már nem akartak menni sehová. Olyanok voltak, mint akik csak azért mentek el valahová, hogy ott felszedjenek valakit, és mivel már ki van pipálva, van valakijük, onnantól fogva már nem mennek sehova, mert minek. Mintha csak valami kényszerből mentek volna addig is.
De látom vannak másmilyenek, úgyhogy lehet, hogy csak balszerencsém volt.
Sajnos az átlag ilyen.
Párom előtt az összes pasim ilyen volt.Meló után tv előtt döglődni,hétvégén délig aludni,stb.És még én voltam lecseszve hogy kimozdulok nélküle.És csodálkozott ha repült.
De van megfelelő férfi,én is megtaláltam párom személyében.Most értünk haza hosszúhétvége,3 napig többféle sport,izomlázam lesz 1 hétig :)
De munka után is heti 1-2 alkalommal csinálunk valamit,kérni sem kell,heti 1-2 este konditerem mellé,hétvége kirándulás.
És mindemellé igazi férfias férfi,kedvemben jár pedig nem 2 hónapja vagyunk együtt,gyerek és házasságpárti,nem iszik,nem cigizik,túlzott rossz tulajdonsága nincs.
Amig nem ismertem meg,csak nevettem,hogy ilyen férfi nincs,kinőttem már a mesékből.Aztán mégis csak van
Kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!