Mit csináljak az energia ital függő testvéremmel?
mi a baj hogy energiaital függő?
Én is megbolondulok ha nincs meg a napi 2 dobozzal,fáj a fejem,vérnyomásom padlón.
de felnőtt ember vagyok,én hülyeségem
Jobb mint a cigi vagy a drog
persze hogy baj hogy energia ital függő, volt legjobb barátnőm ezért lett szívbeteg... rámegy a szívre és az nem igazán jó.
amúgy én is csak az tudom ajánlani mint más, beszélj valami orvossal
16 évesen én is közel álltam az energiaital függőséghez. Minden nap megvettem a napi 1-2 adagomat, pár hónapon keresztül. Aztán édesanyám szépen elmagyarázta nekem, hogy ha nem is most, de a későbbiekben milyen következményei lehetnek ennek, szépen leálltam. Szerintem próbáljátok meg neki elmagyarázni, hogy a túlzott fogyasztás nem vezet semmi jóra, ha magától nem látja be, nem dönti el agyban, hogy le akar róla szokni, és nem is tud, akkor forduljatok orvoshoz. Hány éves a testvéred? Ez a kirohanás arra is utalhat, hogy nem kapja meg azt amire vágyik, amolyan tinédzser kori lázadás, lehet, hogy ha egy játékot rendelt volna, és azt kell lemondani, az ugyanilyen hatással lett volna rá.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!