Miért szálka egyesek szemében ha valaki nem kezd 18 évesen dolgozni, függetlenül attól, hogy tovább tanul-e vagy sem?
Ha egy ilyen idős ember feltesz egy kérdést egy problémákjával, rengetegen írják, hogy suli mellett is igenis dolgozni kell, és így kell függetlenedni stb.
De én egyszerűen nem tudom elképzeéni, hogy ez miért lenne jó, és hogy miért elítélendő ha vki nem akar éjt nappalá téve melózni. Az iskola már önmagában is nagyon megterhelő, engem már a gimi is teljesen kikészít és esélyt nem látok rá hogy egyetem mellett dolgozzak, hiszen akkor minden nap estig kell tanulni és utána meg aludni. Mikor dolgoznak ezek az emberek, akik a tanácsokat adják? De ami még jobban érdekel: MIKOR PIHENNEK?
Az egyikőjük azzal érvelt, hogy a munkába nem lehet belebetegedni. Hát hogyne lehetne. Abba amit ő csinál, biztosan bele fog. De a tanulányi eredménye is érdekel.
Az egészben csak az zavar, hogy elítélik azt aki nem akar suli mellet dolgozni. Szerintem ha komolyan veszik, akkor az iskola egy olyan főállás ami mellett nincs esélyed máshol dolgozni, ha jó eredményeket és elhető életet akarsz.
Tévedek? Más országokban is így van ez?
Az én tanulmányaimat nem tudták fizetni a szüleim, mégsem kötekedem, kedves 71%-os válaszoló!
Meg kéne tanulni levetkőzni az előítéleteidet!
Nyilván nekem vannak előitéleteim.
Manapság már az az alap hogy mindenkinek minden jár viszont cserébe semmit se nyújt.
Csak attól van hányingerem hogy hangoztatják egyesek hogy semmi sincs a seggük alá tolva aztán amikor ezt száminkérik rajtuk még ők vannak felháborodva.
25-30e ft tényleg semmi támogatás, főleg ha hálás is vagy érte. Én kérek elnézést.
Lol, fáj az igazság.
Szaladj haza a szüleidhez, csúnya bácsi azt mondta hogy nem tudod eltartani magad
18:57
Oké, én amúgy értem, miért vagy ilyen ideges. Nekem is vannak ismerőseim, akik nyavajognak, közben meg kéthavonta más országba utaztatják őket a szüleik, lakást kapnak, stb. De hát van ilyen is-olyan is.
Mindegyiknek meg van az előnye és a hátránya is:)
Legyetek szívesek nem veszekedni a kérdésem alatt. Senki nem fogja most egyértelműen eldönteni, hogy mi a helyes. Valószínűleg minden embernek más a legjobb.
Bocsi, de nem szeretem az ilyen civódást. Inkább észérveket írjatok, mert aból profitálunk mindannyian.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!