Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kizárnátok a menyeteket a...

Ti kizárnátok a menyeteket a családból abban az esetben ha a fiatok egy baleset következtében maradandóan beteg (kóma) lenne és emiatt a felesége elhagyná és később más férfival élne?

Figyelt kérdés
2017. jan. 16. 01:44
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem neked támogatnod kellene a nővéred. 5 évig megtett mindent, de még fiatal... élje le az életét szerelem, szex, kalandok, nevetés, stb nélkül? Szerintem ezt nem bírná mindenki egy életen át. Megérdemli a boldogságot egy egészséges férfi mellett. A férje állapota sajnos nem fog javulni, nem vegetálhat mellette élete végéig... :(
2017. jan. 16. 16:50
 52/57 anonim ***** válasza:
20%

"Én 25 éves vagyok 15 éves korom óta vagyok a párommal már nincs az a rózsaszin köd szóval arra se foghatnám gyerekünk sincs még de ha az én párommal ezt történne inkább meghalnák minthogy más férfival legyek??!!!"

Aranyos első szerelem. Én is így éreztem, még akkor is, amikor véget ért. De hidd el, nincs olyan, hogy valaki csak egyvalakit képes szeretni egész életében. Mindig jön más.

2017. jan. 16. 17:13
 53/57 anonim ***** válasza:
86%

Úgy gondolom,hogy senkinek nincs joga pálcát törni a nő fölött. Nem is látunk bele más életébe.Ha 5 évig ápolta rendesen és ezután is járna hozzá,akkor nem hiszem,hogy olyan rossz ember lenne. De elteltek évek, kijár neki is a boldogság. Nem várható el,hogy még a hátralévő évtizedeit is így töltse el,hogy senkije nincs a kómában lévő férje mellett.

Nagyon nehéz ügy, de én nem ítélném el. Anyós meg nagyon okos nyilván, de kiváncsi lennék,hogy ő mit tenne a feleség helyében? Még harmincvalahány éves,előtte az élet, tényleg nem várható el,hogy ne kezdjen másik kapcsolatba. szerintem ettől ő még szereti a férjét ugyanúgy, nem véletlen,hogy továbbra is vissza szeretne járni hozzá. nagyon szomorú történet.:(

2017. jan. 16. 18:04
 54/57 anonim ***** válasza:
27%
Nem.
2017. jan. 16. 22:08
 55/57 anonim ***** válasza:
52%

Csak mellékesen: ahogy számolom, pont a gyerek születése körül érhette a férjet a baleset, hisz a gyerek 5 éves és a feleség 5 éve ápolja a férjét.

Ebben a szomorú történetben mindenki sérült: a feleség, aki férjét ápolta 5 éven át, a kisgyerek, akinek nem adatott meg egy valóságos apa, az anyós, aki látja, hogy ez lett a fiából.

2017. jan. 16. 22:13
 56/57 anonim ***** válasza:
13%
kb a lényeget hagyta ki a kérdésből a kedves kérdező-.-"
2017. jan. 19. 16:49
 57/57 A kérdező kommentje:
Milyen lényeget, kedves utolsó? :)
2017. jan. 19. 17:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!