Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az normális ha vonz annak a...

Az normális ha vonz annak a gondolata, hogy elüssön egy autó?

Figyelt kérdés

Mármint nem maga az öngyilkosság, mert semmi bajom az életemmel,de akárhányszor állok az út szélén vagy elindul mellettem egy hév/villamos elgondolkozok mi lenne ha kilépnék elé és úgy érzem hogy jólesne megtenni és meg is tudnám (tehát nem félnék vagy bizonytalanodnék el)

Vagy hogy vonzanak az ilyen ,,vágdosom magam", drogozok stb dolgok. Ez nagyon beteges? XD

2016. dec. 10. 18:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%
Elütlek én szívesen. XDD
2016. dec. 10. 18:09
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Minél előbbi pszichiáter felkeresését javaslom. Ez nem jó.
 3/15 anonim ***** válasza:
Te is tudod a választ..
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, ez nagyon beteges. De ezt te is tudod, csak vársz egy kis alázásra itt személytelenül a gyakorin. Az hasonló élvezetet jelent neked, mint a (szexuális?) vágy beteljesedése, hogy egy autó átmegy rajtad.

Nem gáz amúgy, van aki arra vágyik, hogy egy falka beduin menjen rajta keresztül. Egyébként láttam én már autóval szexet videón, ott egy néger csákó csatlakozott a kipufogóra. Ízlések és pofonok!

2016. dec. 10. 18:12
 5/15 anonim ***** válasza:
???? a választ te is tudod. Sajátos, hogy nem félsz attól hogy egy életre nyomorékká válsz, és mindenhez segítség kell.
2016. dec. 10. 18:15
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha arra gondolsz, hogy egy kamion csap el, foltos lesz a gatyád?
2016. dec. 10. 18:52
 7/15 A kérdező kommentje:

Igen tudom a választ, de azért kérdezem mert én azért nem vagyok egy ilyen beteges személyiség, senki sem nézne ki ilyet belőlem, és nyilván nem is fogok ilyet tenni mert ott a családom, a barátaim stb, csak úgy foglalkoztat valamiért ez az egész és vártam hátha jön valami válasz amiből rájövök mi van velem😀

Szóval nem érzem szükségét pszichiáternek

És amúgy mi az hogy ,,vágyok egy kis alázásra"? Mármint, nyugi, nem kötekedés csak nem értem. Bárki is szereti ha megalázzák?

2016. dec. 10. 22:52
 8/15 anonim ***** válasza:

Óhogyne. Olyan sokrétű a net, tájékozódj bátran :D

Korbácstól a taposásig, van ám minden!

Hát... most már autó elütés is! :D

2016. dec. 10. 23:00
 9/15 A kérdező kommentje:
😞
2016. dec. 10. 23:06
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Így vizsgaidőszak felé közeledve tök normális, nekem is gyakran eszembe jut.

Nem, nem az. Kérlek, ne próbáld ki.

2016. dec. 10. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!