Ma vittem egy márkafüggetlen szervizbe az autóm (Golf5). Mert szimeringes lett. Ere nekem esett az ottani szerelő, hogy adjam fel hirdetésnek, mert az ÖSSZES német autó egy kuka, vegyek japót. Normális az ilyen? Azért piacvezető a vw, mert kuka.
sok beszédnek sok az alja...vidd másik szervizbe...
..a művezető átveszi, oszt jónapot..a szerelő meg szerel...
hogy mi a piacvezető márka, meg kik gyártanak jó autót, azt itt felesleges megtárgyalni...ugyanis senki nem ismeri az agyonhallgatott eladási, és szervizstatisztikákat.
A VW régen elég jó volt, mostanában már nem annyira. A hírneve viszi.
A cégemnél VW Amarok van, ennél gagyibb kocsi még nem volt nálunk 25 év alatt, beleértve a Lada Nivát meg hasonlókat is. A Niva is sokat volt rossz, de messze nem töltött ennyit szervizben, mint ez. És nem is akármilyen hibák vannak, volt nem egy Amarok, aminek pár hónapos korában kellett komplett váltót cserélni, de gyakorlatilag minden részletük el szokott romlani időnként. Minden egyes autó 5 év alatt jelentkezett hibáinak külön-külön felsorolása oldalakat töltene meg.
Terepjáró képesség persze nulla.
Voltam olyan komolyabb autós boltban, ahol kilépett az ajtón az előttem lévő vevő, aki VW-alkatrészt vett, az eladók meg összenevettek rajta, hogy ez egy kiváló márka, sok pénzt hoz nekik, mert kosárral kell hozzá venni a cserélendő alkatrészeket. Én is megemlítettem a céges Amarokokat, erre mondták, hogy VW-t csak az vegyen, aki szereti szerelőhöz hordani.
Autókereskedővel is beszéltem, aki azt mondta, hogy ha nem lenne kedvezményes vásárlás a cégnél, akkor kizárólag japán autót venne magának meg a családnak, mert azok százszor megbízhatóbbak.
Szerelőnek sajna igaza van,a mai Német kocsik hulladékok,szervízből ki,szervízbe be...
Érdemes megnézni az ADAC meghibásodási statisztikáját 2016 évben...Vectra áll az első helyen,szorosan mögötte a VW,majd a Mercedes.
Haver most vett egy BMW-t,már szervízben van mert orrán száján folyik az olaj.
Egyszóval össze sem lehet hasonlítani egy Japán konstrukcióval a Németet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!