Német munkát tudtok ajánlani?
16 éves vagyok és azon gondolkodok, hogy ha elvégzem az iskolát kimegyek Németországba dolgozni. Csak hát van egy kis baj. Angolul tanulok. Arra gondoltam, hogy a suli után elmegyek egy német nyelvtanfolyamra és a középfokú nyelvizsgáig tanulok. Utánna viszont jó lenne kimenni. Itt jön még egy baj. Nem tudom mit lehet dolgozni autószerelő/autószerelő technikus szakmával és egy éretségivel. Erre mondhatnátok valami ötletet, hogy mit lehet ezzel dolgozni és mennyit fizet kb. Középfokú nyelvtudás elég?
Válaszokat előre is köszönöm.
Nézz körül olx-en, van pár munka.
Csak nagyon ne fizess előre senkinek, és ne bízz meg könnyen senkiben!
OLX-en német munka? Hát az nem semmi :)
Kösz a választ. Várom még mások ötleteit is. Nekem konkrétumok kellenek, hogy mit lehet dolgozni. Nem muszáj autószerelő munka. Jöhet bármi, csak ne takarítás, mosogatás meg szakács, hanem ami egy kicsit is kapcsolódik a szakmához. Még akár gyárba is elmegyek dolgozni ha az kell, csak fizessék meg, mert drága hobbym van :)
Hát a hobbym az az autók, azon belül is a BMW és a Lada :)
Egyikse egy olcsó dolog ha olyan komoly tervei vannak az embernek, mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!