Ma vittem egy márkafüggetlen szervizbe az autóm (Golf5). Mert szimeringes lett. Ere nekem esett az ottani szerelő, hogy adjam fel hirdetésnek, mert az ÖSSZES német autó egy kuka, vegyek japót. Normális az ilyen? Azért piacvezető a vw, mert kuka.
A piacvezető jelenleg a Toyota, de a VW-csoporttal nagyon fej fej mellett haladnak. Ez viszont nem jelenti, hogy ez a két legjobb autó a világon. Egy használt autó esetében az előző gazdái sokkal többet számítanak, mint az, hogy milyen címke van az elején. Csak ugye a használt piac egy lutri, így maradnak az általános megfigyelések. Minden gyártónak vannak jól, meg kevésbé jól sikerült modelljei.
Kérdező, te elvitted a VW-t egy japánra szakosodott műhelybe. Ott nyilván azt hiszeik, vagány dolog a németet lenézni. (ha apád a Hondát vitte volna a VW szakikhoz, ugyanazt kapta volna)
2 VW van a családban, az egyik lassan 10 éve, és soha semmi baja nem volt egyiknek sem.
Nekem is 1.6 Golf 5 van amúgy, és nagyon jó autó. A japánokkal sincs semmi bajom, főleg nem szidom őket, csak egyszerűen nem tetszik a designja az autóiknak. Ezért vagyok VW/Audi párti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!