Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ma vittem egy márkafüggetlen...

Ma vittem egy márkafüggetlen szervizbe az autóm (Golf5). Mert szimeringes lett. Ere nekem esett az ottani szerelő, hogy adjam fel hirdetésnek, mert az ÖSSZES német autó egy kuka, vegyek japót. Normális az ilyen? Azért piacvezető a vw, mert kuka.

Figyelt kérdés
2016. nov. 15. 20:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A piacvezető jelenleg a Toyota, de a VW-csoporttal nagyon fej fej mellett haladnak. Ez viszont nem jelenti, hogy ez a két legjobb autó a világon. Egy használt autó esetében az előző gazdái sokkal többet számítanak, mint az, hogy milyen címke van az elején. Csak ugye a használt piac egy lutri, így maradnak az általános megfigyelések. Minden gyártónak vannak jól, meg kevésbé jól sikerült modelljei.

Kérdező, te elvitted a VW-t egy japánra szakosodott műhelybe. Ott nyilván azt hiszeik, vagány dolog a németet lenézni. (ha apád a Hondát vitte volna a VW szakikhoz, ugyanazt kapta volna)

2016. nov. 16. 09:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Meg lett kérdezve a szerelő, hogy ki kérte a véleményét?
2016. nov. 16. 10:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Hat en nem tudom, akkor ezekszerint csak en vagyok szerencses, nekem eddig 3 nemet autom volt (Focus I, Focus III, Vectra C), a kotelezo szervizeken kivul semmi problemam nem volt meg veluk. Na jo, egy 2003-as Vectra C kivetelevel, mert az kesz olajtemeto volt az teny. Viszont a Fordok mind bevalltak. Volt 2 francia autom is (Peugeot 405, Citroen ZX), na ezeket el is adtam, mindig volt veluk valami gond.
2016. nov. 16. 15:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy csak a japán! De ha ilyen a szerelő, azonnal sarkon fordulni és otthagyni. Ilyen hozzáállással ne engedd a kezei közé a járgányodat, mert sok jóra nem számíthatsz...
2016. nov. 16. 15:26
 15/18 anonim ***** válasza:

2 VW van a családban, az egyik lassan 10 éve, és soha semmi baja nem volt egyiknek sem.

Nekem is 1.6 Golf 5 van amúgy, és nagyon jó autó. A japánokkal sincs semmi bajom, főleg nem szidom őket, csak egyszerűen nem tetszik a designja az autóiknak. Ezért vagyok VW/Audi párti.

2016. nov. 17. 15:52
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem is egy 1.6os A3 van. Pont ma beszéltem egy kasznissal. Ő mondta,hogy a japánok belül(motor) szép és jók,de a kasznijuk 4szer hamarabb elrohad,mint egy Vw csoport tagnak. Úgyhogy 50-50. :)Mellesleg hozzátette,hogy a BMW is hamar rohad....
2016. nov. 17. 16:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem van egy 25 éves Toyotám. Teljesen rozsdamentes. A Mazda elég rohadós, az viszont igaz. De pl. az Astra F is az.
2016. nov. 18. 08:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Miért írtok éveket? Én pl. 50000-60000 km-t autózok egy évben(magánszemély),van aki 5 év alatt megy ennyit.Szerintem jobb lenne azt leírni,hogy hány kilométer futás alatt nem volt komolyabb gond, javítás egy autónál...
2016. nov. 18. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!