Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kizárnátok a menyeteket a...

Ti kizárnátok a menyeteket a családból abban az esetben ha a fiatok egy baleset következtében maradandóan beteg (kóma) lenne és emiatt a felesége elhagyná és később más férfival élne?

Figyelt kérdés
2017. jan. 16. 01:44
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
88%
x10: Így van. Fáj, de ezt nem lehet elvárni egy fiatal nőtől.
2017. jan. 16. 06:49
 12/57 anonim ***** válasza:
93%
A kérdés értelmetlenül lett feltéve. Ha a feleség elhagyná, akkor maga a feleség lépett ki ebből a családból, ezért a családnak már nincs kit kizárni.
2017. jan. 16. 07:17
 13/57 anonim ***** válasza:
91%

Kizarni a csaladbol? Melyikbol? Hogyan?

Nem vagyok en valami torzsfonok az oskorban bakker hogy jogom legyen barkit is barhonnan kizarni.

Azt hiszem hogy nem lenne ezzel semmi bajom. Sot, ha en valtoznek szobanovennye, akkor a nejemnek is azt mondanam: az elet megy tovabb, ne maradj egyedul.

2017. jan. 16. 07:23
 14/57 anonim ***** válasza:
34%

Feleslegesen megy a szószaporítás.

Amennyiben a fiad felesége elhagyta már a fiad, akkor rég nem a család részre.

Ez azt jelenti, hogy nyugodtan "Kizárhatod".

Amennyiben van közös gyerek, a gyerekekkel ugyanúgy tarthatod a kapcsolatot, azonban akkor sem kell a Nővel tartalmas mondatokban beszélgetni, elég tárgyilagos maradni, és csak a lényegről.

(Személyes véleményem!! Én meg pont az ellentéte vagyok azoknak, akik itt azt tanácsolják, hogy hagyjuk el, stb. A kóma egy nagyon speciális dolog, sokszor évek után kell fel valaki.

Ha ez történne a feleségemmel nem érdekelne, hogy 10 évig, vagy 20 évig van kómában, ugyanúgy minden nap bejárnék hozzá és úgy viselkednék minden helyzetben, hogy feleségem van. Egy életre választottam párt, és nem érdekel, hogy lehet mással egy másik életem, amit sokan el is fogadnának, szimplán árulásnak érezném.

Fordítva is elvárnám ugyanezt.

2017. jan. 16. 08:38
 15/57 anonim ***** válasza:
87%

Ha jóban vannak, akkor szerintem semmi akadálya, hogy akkor is jóban legyenek, ha már nem a fiúk felesége. Főleg, ha van gyerek is. Akkor jó, ha nem szakad meg teljesen a kapcsolat.

Kizárni meg gonoszság.

2017. jan. 16. 08:57
 16/57 anonim ***** válasza:
94%
Egyik ismerősöméknél pont ez a helyzet. A férfi már 4 vagy 5 éve kómában van. Sem ő, sem a nő nincs még 30 éves, illetve a férfi lehet már elmúlt annyi. Nem haragudnék, ha új párt találna magának a nő.
2017. jan. 16. 09:27
 17/57 anonim ***** válasza:
78%
Ha más ferfival él, akkor már nem a ti családotok része. De még ha az is lenne, akkor sincs olyan, hogy kizárod, mert csúnyán viselkedik a fiaddal. Az ő dolguk lenne, ilyen helyzetben meg csak a feleségé. Nem kell azt látni, hogy csak a szexről van szó, mert nem, de a fiad már nem fogja még megölelni sem. Ezt el kell fogadni, meg azt is, hogy nem élhet még ki tudja mennyi ideig egyedül. De ha van kedved a bajra még bajt halmozni, akkor "zárd ki". Biztos meg fogja érni. Mert csak hogy tudd, neki ugyanúgy fáj, mint neked.
2017. jan. 16. 09:44
 18/57 anonim ***** válasza:
38%

"Jóban-rosszban, egészségben- betegségben míg a halál el nem választ"

Nos, én régimódi és szerelmes vagyok így ha a férjem kómás lenne tudnék várni addig amíg bennem lenne az a remény, hogy egyszer minden rendbe jön majd. Ha az orvos viszont az utolsó pici reményt is elveszi, és közli, hogy voltaképpen már csak arra várunk, hogy a légzése magától is megálljon, mert semmi esély, hogy valaha felébred, nos akkor már csak magam miatt is megvárom míg végleg elbúcsúzhatok tőle. De nem zárkóznék el az élettől.

2017. jan. 16. 09:46
 19/57 anonim ***** válasza:
9%
És ha felébred a kómából a férfi ? Gusztustalan ribi az ilyen.
2017. jan. 16. 09:59
 20/57 anonim ***** válasza:
17%
Én azért megdöbbentem most egy kicsit hogy kb 2 ember írta hogy vele maradna,és akkor csodálkozunk hogy tönkre mennek családok?? Ilyen hozzá állással" szeretni"(ezt nem nevezném annak ahogy ti a párotokhoz álltok) a másikat azért nem semmi. Én 25 éves vagyok 15 éves korom óta vagyok a párommal már nincs az a rózsaszin köd szóval arra se foghatnám gyerekünk sincs még de ha az én párommal ezt történne inkább meghalnák minthogy más férfival legyek??!!! Úgy hogy tudom ő meg ott fekszik kómába? Nem vagytok kicsit gusztustalanok? Te belegondoltál a férfi helyébe? És ha felébred? Ő úgy esett kómába hogy szerelme családja van azt egyszer felkell azt sehol semmi?? Nekem a családba ilyen lenne ugy zavarnám el ahogy van nem még a fiamról lenne szó.
2017. jan. 16. 09:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!