Ti kizárnátok a menyeteket a családból abban az esetben ha a fiatok egy baleset következtében maradandóan beteg (kóma) lenne és emiatt a felesége elhagyná és később más férfival élne?
Kizarni a csaladbol? Melyikbol? Hogyan?
Nem vagyok en valami torzsfonok az oskorban bakker hogy jogom legyen barkit is barhonnan kizarni.
Azt hiszem hogy nem lenne ezzel semmi bajom. Sot, ha en valtoznek szobanovennye, akkor a nejemnek is azt mondanam: az elet megy tovabb, ne maradj egyedul.
Feleslegesen megy a szószaporítás.
Amennyiben a fiad felesége elhagyta már a fiad, akkor rég nem a család részre.
Ez azt jelenti, hogy nyugodtan "Kizárhatod".
Amennyiben van közös gyerek, a gyerekekkel ugyanúgy tarthatod a kapcsolatot, azonban akkor sem kell a Nővel tartalmas mondatokban beszélgetni, elég tárgyilagos maradni, és csak a lényegről.
(Személyes véleményem!! Én meg pont az ellentéte vagyok azoknak, akik itt azt tanácsolják, hogy hagyjuk el, stb. A kóma egy nagyon speciális dolog, sokszor évek után kell fel valaki.
Ha ez történne a feleségemmel nem érdekelne, hogy 10 évig, vagy 20 évig van kómában, ugyanúgy minden nap bejárnék hozzá és úgy viselkednék minden helyzetben, hogy feleségem van. Egy életre választottam párt, és nem érdekel, hogy lehet mással egy másik életem, amit sokan el is fogadnának, szimplán árulásnak érezném.
Fordítva is elvárnám ugyanezt.
Ha jóban vannak, akkor szerintem semmi akadálya, hogy akkor is jóban legyenek, ha már nem a fiúk felesége. Főleg, ha van gyerek is. Akkor jó, ha nem szakad meg teljesen a kapcsolat.
Kizárni meg gonoszság.
"Jóban-rosszban, egészségben- betegségben míg a halál el nem választ"
Nos, én régimódi és szerelmes vagyok így ha a férjem kómás lenne tudnék várni addig amíg bennem lenne az a remény, hogy egyszer minden rendbe jön majd. Ha az orvos viszont az utolsó pici reményt is elveszi, és közli, hogy voltaképpen már csak arra várunk, hogy a légzése magától is megálljon, mert semmi esély, hogy valaha felébred, nos akkor már csak magam miatt is megvárom míg végleg elbúcsúzhatok tőle. De nem zárkóznék el az élettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!