Ti kizárnátok a menyeteket a családból abban az esetben ha a fiatok egy baleset következtében maradandóan beteg (kóma) lenne és emiatt a felesége elhagyná és később más férfival élne?
10:40
Én is épp 30%-on állok. Mondjuk csodálkozom, hogy egyáltalán kaptam zöldet. Csak azt nem értem, hogy akkor miért kell odaállni a kétmillás esküvőn, no meg templomban azt hazudni, hogy "egészségben-betegségben" meg "míg a halál el nem választ" ahelyett, hogy "ameddig hasznom van belőled és jól érzem magam veled".
A legjobb, amikor valaki azzal takaródzik, hogy "én sem akarnám, hogy a másik...". Na, ezek azok az emberek, akik még soha nem jártak egy frankó krónikus belen, ahol az unott arcú nővérke naponta egyszer pelenkázza át a tíz fős szobást. Ja, igazi álom és mindenki erre vágyik, nem arra, hogy az általa szeretett emberek véletlenül törődjenek vele...
10:57
Közvetlen ismerősi körömben van férfi, aki a hétéves gyerek nevelése mellett ápolja ötödik éve az agyvérzés miatt lerokkant (beszédképtelen és bénult) feleségét. Szeretettel, odaadással, erőn felül. Pina nélkül.
A saját jellemtelenségeteket ne próbáljátok másra is ráhúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!