Ez csak nekem természetes?
Figyelt kérdés
Nagyon szerencsésnek érzem magam,mivel a szüleim amiben csak tudnak segítenek nekem. Viszont ez elég sok ismerősöm főleg régi osztály társam szemét szúrja. Amikor nyáron dolgoztam akkor apa segített bejutni egy helyi irodába ahol elég jó volt a fizetésem. Mikor összejött a pénzem egy kocsira apa körbetelefonált és talált is 2 óra alatt kb. egy teljesen jó állapotú használt kocsit ami pont belefért az anyagi keretembe. Mikor bejutottam az egyetemre akkor pedig anya szerzett nekem albérletet mert az egyik barátnője alkalmazottjának pont volt egy ár-érték arányosan jó. Ilyen és ehez hasonló történések után szoktam megkapni,(természetesen a hátam mögött) hogy mekkora egy életképtelen barom vagyok, mivel én semmit nem magam intézek el. Akkor a másik fájópont az szokott lenni, hogy milyen új telefonom vagy tabletem vagy laptopom van már megint. Meg ő azért a "szar" telefonért is mennyit dolgozott, erre nekem apuci megveszi amit kérek. A kedvencem viszont az szokott lenni mikor este fel megyünk haverokkal megiszunk 1-2 sört, éjfél körül megjelennek hullarészegen a régi ismerősök. Aztán mikor reggelente mi a haverokkal beülünk a kávézóba, ezek azon vergődnek állandóan, hogy milyen rohadt drága lenne minden reggel itt kávézni "MI ezt nem engedhetjük meg, nem úgy mint mások." ezt oda merik köpni mikor az előző este elvertek fejenként legalább egy 10.000-est2017. jan. 13. 03:08
41/44 anonim válasza:
Le kéne cserélni a "barátokat"
42/44 anonim válasza:
9-es mert ha neked egyszer gyereked lessz akkor te csak ugy magàra hagyod boldoguljon ahogy tud !?Gratulàlok neked is !Tudod nem mindenkinek ilyen normàlis a szüleje hogy tàmogassa a gyerekét ez normàlis csak kevesen tudjàk megtenni hogy bedugjàk egy irodàba stb!
43/44 anonim válasza:
Nekem van olyan ismerősöm aki egyetemre jàr de esze is van hozzà meg pénzes csalàdba született bele!Sokan ezt nem tudjàk elfogadni hogy a csalàdtagjainkat szüleinket nem vàlasztahatjuk meg van aki gazdag csalàdba születik bele és egész életében a könnyebbik utat jàrja és van aki szegényebb csalàdba és sok mindenért meg kell küzdenie!Van olyan ismerősöm akinek a szüleit egyàltalàn nem nevezném annak !Nem kívànnék magamnak ilyen szülőnek nem neveznêm egyéneket!
44/44 anonim válasza:
Én azt mondanám ..nagyon sokan vannak így, hogy a szüleik segítenek mindenben ezzel nincs is semmi probléma ..valahogy csak meg kell tanulni, hogy legyél erős felnőtt. De az viszont nem szép ha egy csomó ember "olt" mert te segítség kapsz...ugy a mai világban divat, hogy ha nekem nincs neked se legyen.
Amúgy meg valószínűleg a kérdező jól tud spórolni..nem cigizik stb. Az, hogy néha megiszik valamit a munkatársakkal vagy a haverokkal ...vagy kávét iszik nem jelenti azt, hogy nem saját pénzből van.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!