Miert nem szabad veressel buntetni a gyerekeket?
Mert akkor ő is agresszióval próbálja majd megoldani a problémáit, ami miatt problémái lesznek az iskolában és később felnőttként is. Látszatmegoldás ami több problémát okoz, mint hasznot ebben a társadalmi környezetben ahol mi élünk most.
Ha primitív szemszögből nézzük a dolgot, akkor gondolj arra, hogy mindenki hibázik, viszont egy bizonyos pont után már te leszel a gyengébb és öregkorodban már kiszolgáltatott helyzetű is.
Szerintem pofonnal nem lehet tiszteletet kivívni csak megvetést és félelmet.
Vagy úgy gondolja, hogy el lehet nézni ha esetleg a jövőben a párja megüti. Nem azt mondom, hogy természetesnek veszi, de nem rúgja ki páros lábbal az életéből. Ez persze később még több problémát okoz.
Persze az is igaz, amit előttem írtak.
# 2, egyetértek de valakinél pont hogy elrettentő példa lesz és ő majd jobbat akar a gyerekének.
Erőszakkal sokra nem mész, le fog nézni a gyerek. Engem a szüleim nem ütöttek meg, paskoláson kívül viccből. De egy barátom felemelte a kezét felemelte fenyegetve). Én megfogtam és az arcomhoz tettem. Mondtam neki, hogy csináld.. Ennyit tudsz? Csináld nevetve... Szánalmas. Az egy vicc amikor a szülőnek a legerősebb fegyvere az erőszag. Ugyanez én példámra is igaz, amikor fele annyi kg voltam kb.
1. A testi sértés bűncselekmény. Nem csak akkor, ha egy idegen ver meg az utcán valakit, hanem akkor is, ha egyik családtag a másikat.
2. Mert ha 16 éves lesz, 180 centi magas, és 90 kg, és vissza talál ütni, akkor a gyerekverő szülő csodálkozik a legjobban, hogy milyen ember az, aki kezet emel a családtagra.
3. Mert a fent említett szülők csodálkoznak a legjobban, ha a gyerekeiket az se érdekli, ha ott pusztulnak meg egyedül. Amint sikerül kiszabadulniuk a családi háztól, az életben többé vissza se néznek. És akkor lehet kárálni, hogy milyen hálátlanok a mai fiatalok.
Van még kérdés?
"Több ismerősöm is van, aki megpróbálta a fizikai rendszabályozás teljes kizárásával nevelni gyermekét. Idővel azonban szükségessé vált a gyermek enyhébb ütlegelése, mivel a gyermek egyszerűen semmibe vette a szülőket. Tört, zúzott, megsebesítette a testvérét, stb"
Hazudsz.
Aki veri a gyereket az egy tehetetlen, frusztralt, szanalmas patkany.
Ertelmes emberek nem utnek meg senkit, a tobbieknek meg tilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!