3-4 éves házasok! Ti milyen gyakran szeretkeztek?
Viccesek a válaszok,amiket végig olvastam,mármint az egymás torkának ugrás...
őszintén?nem mindegy,hogy kinek mennyi a "kell"?Meg igazság szerint,miért lényeg,hogy milyen gyakran?Nem elég,ha kívánjátok egymást?szerintem teljesen felesleges azon vitázni,hogy kinek hogy jó...Mi is 3 éve élünk együtt,de átlagolnom kéne?mert van,hogy 2-3 hétig semmi,aztán meg több.Nekem inkább az a fura,hogy ezt mindenki így számszerűsíti...
6 éve vagyunk együtt , MINDEN nap van szinte azóta is sex.
Gyerekünk nincsen (van helyett 4 kutyánk) :)
Érdekes még nem vettem észre hogy ellaposodott volna a kapcsolatunk. Szeretkeztem Én a párommal már olyan extrém helyeken is , és még fogunk is , hogy ott unalmas nem lehet!
Csak annál tud uncsi lenni , aki nem is akarja hogy jó legyen (Kivétel ha baba , kisgyerek van , hiszen nekik sok energiát kell nyújtani , esetleg betegség) !
De egészséges embernél hát -_-"....
Válasz a naptármódszerestől még az elejéről:
Köszönöm az eü-snek hogy megvédett, minden úgy van ahogyan írtad.
Teljesen egyetértek az őt követő hozzászólóval is.
Egyébként a férjem reggel kb. 8-tól este 8-9-ig dolgozik, így naptármódszer ide vagy oda, ő más férfival ellentétben fáradt is.
Én is sokat dolgozom és már középkorúként és szülés után (a divattal ellentétben) nem a szex a legfontosabb kérdés a világon.
"De bunkók vagytok, hogy leszidtátok már azt a nőt, aki naptármódszerrel védekezik. Mégis mi a jó isten közötök van hozzá? Van, akinek semmi más nem jó, tudom, mert eüs vagyok, tényleg van, aki allergiás sok mindenre, és hormonális készítményt nem használhat, de tényleg mi a franc közötök van hozzá? Válaszolt a kérdésre normálisan, erre ki akarjátok oktatni hogyan védekezzen, holott gőzötök sincs az egészről. Gratulálok!
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ez a válasz 55%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:50
22:50 hagyd rájuk, itt mindenki olyan szexmániás, hogy már fel se bírja fogni, hogy valakinek elég a kevés is (uram bocsá valakinek a kevesebb több), esetleg bizonyos okok miatt nem áll módjában gyakrabban szeretkezni és láss csodát anélkül is teljes életet tud élni, sőt, nem akarok általánosítani, de úgy látom, hogy azok a kapcsolatok, amik nem az állandó szexelésre épülnek tartósabbak is, legalábbis én ezt vettem észre a barátnői körömben."
"
itt nem csak azokat csesztetik aki nem akarnak annyit szexelni hanem azt is aki akar.Mi 5 éve vagyunk együtt és ritka ha hetente 5-nél kevesebb.Ez van.Mi abban éljük ki magunkat,valaki a kirándulásban.
És ellaposodhat vagy nem tudom feldobni???Hát fél ruhatáram jelmez a másik fele paróka:DVan egy térkép amin bejelöltük hol igen és még hol szeretnénk.NEm mondom hogy minden nap másnak öltözök be,de havonta kétszer biztos csinálok meglepit.És nincs még olyan amire Ő ne emlékezne.
Szóval akinek elég a havi egy hát elég neki.Örüljön mindenki annak hogy megtalálta azt a férfit vagy nőt aki társa ebben.
MErt elég rossz lenne ha én beleszerettem volna egy fiúba és kiderül hogy ő csak hetente egyet akar.
Nem arról szól ez, hogy kinek mennyi elég, szerintem sokkal inkább arról, hogy kit mennyire elégít ki a partnerével együtt töltött idő és kinek kellenek ehhez jelmezek, meg térképen jelölgetés. Mert ha jól értettem, akkor Te nem is lennél boldog ezek a dolgok nélkül.
Mert az együtt töltött idő a halálotokig tart a szex pedig szükségszerű, hogy előbb-utóbb ritkuljon. Már persze aki halálig tervez, mert ugye a nagy balhé abból jött, hogy valaki felvetette, hogy egy kapcsolatban, amiben ennyire hangsúlyos a szex könnyebben előfordulhat hosszútávon szakadás.
nem olvastam végig mindent pláne nem a vitát, de lehet jobb is.
biztos én vagyok a frigó pitsa, de nekem heti 1 bőven elég. viszont akkor az olyan, h leszakad a plafon :)
szerintem mindenkinek magányügye, h mikor és hányszor csinálja. ha nekünk ennyi esik jól, akkor ennyi.
ez kb olyan, h szeretem a fagyit, de ha nekem elég belőle 1 gombóc, akkor nem fogok 6ot megenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!