Házasságban/komoly kapcsolatban élők! Megcsaltátok valaha a párotokat? Ha igen: mennyi idő után?
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 12:15
32/35 anonim válasza:
Én nem, és nem is tervezem (7 éve vagyunk együtt). Ha odáig eljutnék, hogy meg tudnám tenni, akkor már nincsen értelme a kapcsolatnak. A szüleim folyton csalták egymást, rá is nyomta a bélyegét a gyermekkoromra. Végül elváltak 15 éves koromban, de nagyon csúnyán. Mivel már nekünk is van gyermekünk, semmiképpen sem szeretnék ilyen életet neki. Ha eljutok odáig, hogy képes lennék megcsalni, el fogok válni. Nem vagyok naív, tisztában vagyok azzal, hogy - bár most nagyon szerelmes vagyok még - bármikor tönkremehet a kapcsolat, így nem szolgáltatom ki magam anyagilag sem a férjemnek, ezért bármikor elválhatok ha nem vagyok már boldog. Talán így megelőzhető, hogy gyűlölködéssé fajuljon a szerelem és a gyerek sem fog attól szenvedni, hogy a szülei utálják egymást. Én úgy érzem, hogy a megcsalástól nem lesz erősebb egy kapcsolat, nem fogja feldobni, csupán kétségbeesett kapálózás az egész. Ha valami nem működik akkor be kell fejezni, felállni és továbblépni.
33/35 anonim válasza:
Én csak rá gondoltam,hogy mi lenne és már most rosszul vagyok tőle... :(
nem tudnám megtenni!Arra is gondoltam,ha a párom mást megcsókolna...na,akkor ott a kapcsolatnak vége is lenne,mert utána hiába beszélnénk meg,akkor is ott lebegne a szemem előtt,hogy egy másik eembert csókolt meg!Alapból megingatná az önbizalmam,hogy mi lehetett abban az emberben,ami bennem nincs,hogy megcsókolta!
féltékeny típus vagyok,de az a fajta,aki magában elrendezi a dolgokat és nem hangoztatja!Lehet ezt hívják természetes féltékenységnek?
34/35 anonim válasza:
Szerintem az egész a kalandról, ujdonságról,és az izgalomról szól, és álltalában nem akarják felrugni a jelenleg is működő kapcsolatukat az emberek. Persze ez nagy felelötlenség, hisz ha kiderül akkor egy életre tönkre teheted a párod, a GYEREKED!!!, és az egész lassan felépitett életeteket. Én szerintem egy komoly gondolkodásu családcentrikus ember nem követi el ezt a hibát. Nálunk a nejem lépett félre, külön mentünk, a gyereken 100%-an látszik hogy nyomorékja a dolognak 5éves!!! És a nejem is szivhatja a fogát mert igen csak nehezen boldogul. Tehát el lehet gondolkodni megérte-e?!
35/35 anonim válasza:
Milyen érdekes ha egy férfi ir a megcsalásról, legyen az a nő v. férfi hibája lehúzzátok, ha nő akkor meg felpontozzátok. Látszik kik vannak többségben:)
32 n. Lehet engem is lepontozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!