Aki komoly kapcsolatban él, mi fogott meg a párodban, mit szeretsz benne a legjobban?
Mi az, amiért kitartasz mellette és mióta?
Kérlek nemet és kort is irjatok! Köszi:)
Szeretem, hogy okos, vicces, családcentrikus, törtető, céltudatos, hűséges, megbízható.
A legjobban azt szeretem benne, hogy mindene a család, nem csavarog, nem haverozik, mi vagyunk az élete (én és a kislányunk)
3 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok, 6 hónapos a kislányunk
31/N férjem 35 éves
A jelleme miatt, kevés nála becsületesebb embert ismerek, emellett nagyon racionálisan gondolkozik és nagyon sokra vitte a munkájában, vonzó a pozíciója (mielőtt félreértitek, nekem is hasonlóan magas pozícióm van, nem ez motivált), művelt, intelligens...igazi nagybetűs FÉRFI, és nagyon jó apa.
35N
Egyszerűen érzem, hogy ő a társam. Sok közös vonásunk van, sok különbözik is, de összességében kiegészítjük egymást és nem lenne más ember, aki ilyen türelemmel viseltetne a természetünk iránt. Mindkettőnknek megvannak a maga hülyeségei, úgy érzem, a legtöbb embernél ez már tűréshatáron kívülre esik. :)
Egy év, 5 napja vagyunk együtt és aug. elseje óta élünk együtt.
22l, 27f
Nagyon szeret engem, és ezt ki is mutatja. Okos, talpraesett, ügyes, megbízható, bármikor számíthatok rá. Igazi ezermester, gyakorlatilag bármit meg tud csinálni és a házimunkától sem riad vissza. Hasonló a humorunk, sokat nevetünk együtt, viccelődünk egymással.
4 éve vagyunk együtt (3 hónapja jegyzett el), 24 évesek vagyunk.
Köszönöm a válaszokat! Akkor válaszolok én is a kérdésemre:)
Mi 4 év és 1 hónapja vagyunk együtt, és lassan 4 éve együtt is élünk. Én 21, ő 27. Szeretem benne, hogy nagyon családcentrikus, bár még nincs baba, de mindig mondja, hogy hogy örülne neki, vinné magával ide-oda, venne neki ezt-azt, éjjel mindig felkelne hozzá, és ezt nagyon jó hallani, remélem tényleg igy lesz:)
Segitőkész minden téren, odaadó és teljesen meg tudok benne bizni, ami szintén nagyon jó érzés.
Megbízható, szavatartó, őszinte, figyelmes, kedves, jószándékú, önzetlen, szeret meglepni, romantikus, okos, közvetlen. :)
6 éve ismerem (barátok voltunk, majd elsodort minket az élet), 22 hónapja együtt, 2 hét után költöztünk össze. :D
Szerelem, megértés és tisztelet a kapcsolatunk alapja. :)
Jövőre szeretne eljegyezni, és ha becsúszna egy baba (nem fog), akkor boldogan megtartanánk :) (csak várunk vele, mert az anyagiak nem adottak egyelőre, én még tanulok, és szeretnék dolgozni. Na, meg szerintem jobb házasságban babát vállalni) :)
21/l, 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!