Komoly, talán biztos kapcsolatban élek. Mért kavar ez fel?
Örülnöm kellene nagyon. Ma a barátom, akivel 5 éve együtt vagyunk elmondása szerint telefonon kapott egy ajánlatot egy nőtől. Jellegét nem tudom, nem mondta el kitől, azt mondta visszautasította.
Kérdeztem tőle, hogy mit mondott , hogy van barátnője? És mondta, hogy igen.
Ennek nagyon nagyon kéne örülnöm, de annyira zavar hogy "ajánlatot kapott" és hogy nem mondja el kitől, hogyan.
Nagyon hülye vagyok? :S
22l
Szerintem kitalálta ,hogy ajánlatot kapott.
Ezzel "növeli magát" a szemedben.
Ez így elég kellemetlen. Mert lehet, hogy azért nem mondja el, mert esetleg te is ismerheted a hölgyet és nem akar felesleges balhét, úgy gondolja, úgyis visszautasította, legyen ezzel lezárva az ügy.
Csak az ilyen dolgokat vagy nem mondja el az ember, de akkor semmit, vagy ha már belekezdett, akkor mondjon el mindent. Ez a félmegoldás a legrosszabb.
Az én párom is kapott ajánlatot visszautasitotta elmondta nekem.Egy félmondatból kiderült hogy ez a valaki régen nagyon bejött neki.
Engem különösebben nem izgatott fel,bizonyitotta már elégszer hogy szeret és velem akar lenni,a többi nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!