Házasságban/komoly kapcsolatban élők! Megcsaltátok valaha a párotokat? Ha igen: mennyi idő után?
Igen, háromnegyed év után.
Nagyon neheen tettük túl magunk rajta, de igazából valahol megerősítette a kapcsolatunkat.
Azóta is együtt vagyunk és minden szuper, és még csak késztetést sem érzek arra, hogy mással legyek.
Nem csaltam meg, 2 éve vagyunk együtt.
Régen volt akit megcsaltam, 1 év után. Rá 2 hétre szakítottunk.
N
igen,megcsaltam.5év után,majd szakitottam és a szeretömhöz költöztem,azota is vele vagyok és boldogok vagyunk.hogy miért tettem?:házirabszolgának nézett,ö élte a kis világát,ment ahová akart nélülem,mert én mostam föztem ,takaritottam.érzelmi és szexuális életünk szép lassan 0ra futott,na akkor jött a jelenlegi párom,és érdekes nála eszembe sem jut hoyg másfelé menjek.
ö volt az elsö akit megcsltam,de megérdemelte.
és soha ne mondja senki,hogy éééén soha nem csalom meg a páromat....én is ezt mondtam..eddig.de za élet tud érdekes dolgokat produkálni.
lehet lehurrogni.
2 év után. persze, nem vagyok büszke rá, de sajnos akkora fax vagyok, hogy néha nem tudok ellenállni.
persze nem akarok semmit a másiktól, ő is kapcsolatban él.
ne gondoljatok semmi komolyra, csak pár rövid csók és néhány szájrapuszi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!