Házasságban/komoly kapcsolatban élők! Megcsaltátok valaha a párotokat? Ha igen: mennyi idő után?
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 12:15
1/35 anonim válasza:
Nem csaltam meg és nem is tudnám!
2/35 anonim válasza:
Nem, eszembe se jut. Boldog vagyok.
3/35 anonim válasza:
nem és nem is fogom....nem venné be a gyomrom, sokkal korrektebb, ha szakít az ember és nem a hazudik a másiknak, akit valaha szeretett
4/35 anonim válasza:
Akkor most mondja mindenki az igazat! :)
7/35 anonim válasza:
Kérdés, mi számít megcsalásnak. Ha pl. csak a csók, és onnan fölfelé a többi, akkor még nem. De ha már szimplán a más nő iránt tanúsított érdeklődés, figyelmesség, esetleg futó érintés is, akkor rengetegszer, bár a magam részéről ezeket szerintem nem lehet annak tekinteni, de biztos van, aki ennyire elborultan értelmezi a dolgokat.
8/35 anonim válasza:
Úgy, ahogy a 12:39-es mondja, kivéve a csók részét. Noha még sosem csókolóztam a páromon kívül hat éve senkivel sem, és ő sem, én a csókot nem tekintem megcsalásnak. Az csak egy figyelmeztetés, hogy a kapcsolatodban valami nem megy jól. Az meg, hogy érdeklődök egy másik személy iránt, nem megcsalás. Egy érintés sem. A gondolatok sem. Ezek néha feldobnak egy-egy kapcsolatot.
9/35 anonim válasza:
Szia.
Nem csaltam meg és soha nem fogom megcsalni.
Volt olyan kapcsolatom is, amiben egyáltalán nem voltam ilyen boldog, mint a jelenlegiben, de akkor sem jutott eszembe megcsalni a páromat. Sosem értettem, miért kell megcsalni valakit. Miért tartanak az emberek szeretőt? Miért nem szakítanak és utána jön össze mással. Azt sem értem, hogy egy kapcsolat alatt hogy lehet másba beleszeretni...? Először le kell zárni egy kapcsolatot és aztán nyitni az új felé. És soha nem azért kell otthagyni a párunkat, hogy mással majd jobb lesz, hanem azért, mert már a jelenlegi nem jó.
10/35 anonim válasza:
Minden párkapcsolatban előfordulhat szerintem, akármilyen ok miatt, ha egyszer történik megcsalás az szerintem hosszú távon elfogadható. Tehát ha 10 éve él valaki kapcsolatban és csak egyszer kacsintott félre az oké, ha két hónapja az nem oké és ha többször az sem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!