Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele egyeznétek-e a gyereketek...

Bele egyeznétek-e a gyereketek mellműtétébe?

Figyelt kérdés
21 éves, magas lány, picit ducibb, de pont jó alkat, viszont picik a cicijei. Nyilvan nem hatalmas melleket szeretne, csak átlagosat ami most nincs sajnos. Nem vagyunk gazdagok, de nem csapna földhöz mondjuk 500e ft max. Én nem szeretnék bele egyezni ebbe, de így félek,hogy sérülni fog lelkileg.
2016. dec. 11. 14:55
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:
45%

Valamilyen szinten lehetne lelki sérült ,VISZONT 21 éves ,ha a szülő kifizeti akkor az befolyásolhatja a későbbiekben, ha csak úgy kifizetik neki mert akkor idő közben a teste más részeivel is problémái lesznek és úgy áll majd hozzá ,hogy jah ,akkor fordulok ezzel a témával anyuhoz...(a plasztikcicák nagyrészénél így kezdődik).

Ez a lány felnőtt ,ha saját maga megkeresi az árát akkor teljesen megvan hozzá minden joga ,hogy azt csináljon a testével amit csak akar, és jobban meg is becsüli azt...sőt akkor átgondolja az egészet és nem is biztos ,hogy megcsináltatja a műtétet ,hanem elfogadja magát olyannak amilyen. (Ami egy sokkal jobb megoldás szerintem).

A döntés persze a tiétek de azért remélem segítettem valamennyit :) ;)

2016. dec. 11. 15:45
 22/42 anonim ***** válasza:
66%

Persze, mindenki "természetes hatásút" szeretne, aztán megjelennek olyan peckes, nyakigérő lufimellekkel, hogy még a kutya is megugatja, mert azt hiszi, labda.

Ha a semmi melléből természetes kis ciciket szeretne, azt edzéssel el lehet érni. Jópár férfinak van olyan melle, aminek örülnének a deszka lányok. De nekik is lehet olyan, csak rá kell gyúrni. Inkább izom legyen, mint zsír. :D

De a szilikon, az nem természetes. Egy természetes mell vagy pici és peckes, vagy nagy és lóg, a korhoz, súlyhoz, bőrhöz alkalmazkodik mindig. De egy szilikon? Nézzük csak meg Rubint Rékát. A nő állítólag edz, de csont és bőr a mellkasa, amiből szó szerint KIFESZÜL két kerek, elcsúszott lóf**. És sok nő műmelle végzi ilyen állapotban, csak ők nem mutogatják magukat.

2016. dec. 11. 15:45
 23/42 anonim ***** válasza:
55%
Inkább pszichológusra költs 100 ezret.
2016. dec. 11. 15:50
 24/42 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem ha ettol boldogabb lesz biztos engednem. Most ha valakinek csunya a foga fogszabalyzoja lesz. Utana sokkal boldogobb lesz meg no az onbizalma. Ha valakinek nincs ajka olyan kicsi miert is ne toltetne fel ha ettol jobban erzi magat. Nekem is olyan kicsi a mellem hogy az A nagyon nagy .magas vagyok es nem a pasik miatt hanem magam miatt csinaltatnam meg. Utalom hogy nezek ki bikiniben semmiben sem erzem jol magam. Nagyon jot tud tenni az ember lelkenek ha ezek a dolgok megoldodnak ilyen pl a csunya fog a gorbe orr ha valakit zavar a kis mell stb . miert kene elfogadni es mindig azt nezni hogy bar csak ez ne igy lenne ha valaki anyagilag meg engedheti maganak:D
2016. dec. 11. 15:52
 25/42 anonim ***** válasza:
35%
Neked ebbe nem kell beleegyezni, a minimum, hogy a lányod szedi össze rá a pénzt, ha nagyobb ciciket akar, ennél rengeteg hasznosabb ajándék van, amit te adhatsz neki. Nem 500 ezerbe kerül, hanem 1 millió fölött ha jó helyen csináltatja meg és érdemes jó helyre menni, különben randa lufik lesznek. Én is gondolkodtam rajta, mert nekem is pici, az alakja sem tetszik, de csak szülések után csináltatnám meg és akkor ha nagyon rossz alakjuk lesz. Párválasztásnál ne ez legyen a szempont, én már sok éve házas vagyok. Ne a melléért szeressék a lányodat.
2016. dec. 11. 15:55
 26/42 anonim ***** válasza:
27%
Nézd én nem leszek álszent. Én is megcsináltattam a mellem, 40 évesen, 3 gyerek után. De! 21 éves koromban eszem ágába se jutott volna. Nekem sem volt nagy cicim, de ha belegondoltam, hogy úgy éljem le az életem, hogy esélyt se adjak arra, hogy valaki úgy szeressen, ahogy vagyok, akkor gondoltam, köszi, de nem. 20 év házasság után már biztos voltam benne, hogy ezt akarom. Ezek a.műtétek egyébként sem azért lettek kitalálva, hogy 20 éves lányok szépítkezzenek vele. Nem hinném, hogy csúnya, torz, hasáig lógó melle lenne.
2016. dec. 11. 15:58
 27/42 anonim ***** válasza:
42%
Amit nem ír senki: a szilion mellek nem tartanak örökké, évek múlva újra meg kell csináltatni. Vagy ha megsérül, akkor komoly problémákat okoz.
2016. dec. 11. 16:08
 28/42 anonim ***** válasza:
92%
#27: Vannak már olyanok, amelyek egész életre szólnak, de azok nem 500 ezerbe kerülnek. Mondjuk a sima szilikon is a duplája. Honnan jött ez az 500 ezer?
2016. dec. 11. 16:12
 29/42 anonim ***** válasza:
30%
És ha gond lesz a műmellel? Tokosodik, begyullad, akármi? Arra is marad pénz?
2016. dec. 11. 16:13
 30/42 anonim ***** válasza:
36%
Inkább fogyjon le. Olcsóbb is, egészségesebb is.
2016. dec. 11. 16:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!