Bele egyeznétek-e a gyereketek mellműtétébe?
Igen bocsi, túl gyorsan és felületesen olvastam így pont az ellenkezője jött le a kommentedből.
Egyébként a privát üzenetre miért nem válaszolsz? Csak nem azért mert az a neved hogy picihejcegno1995?
Gondolom azért hitegeti hogy ő az anya, mert tudja hogyha egy 21 éves lány nevében tenné fel a kérdést, csak olyan válaszokat kapna hogy menjen el dolgozni, aztán meg fizesse magának a műtétet.
Egyébként egy kb. olyan idős ember mint egy 21 éves anyja nagyon jól tudja, hogy manapság akit nem vág földhöz 500ezer Forint, az gazdagnak számít ebben az országban. És most jön a magyarázat, hogy külföldön élnek és ott ez nem számít gazdagságnak :)
Ha megengedhetitek magatoknak anyagilag és a lányotokat ez tenné boldoggá, akkor engedd meg.
Ezt most úgy írom, hogy egy betegség miatt feküdtem plasztikai sebészeten és voltak ott valóban nagyon indokolt esetek, akiknél szinte leírhatatlan volt az öröm a műtét után.
Szinte ragyogott, kivirágzott az addig szürke egérke 3 gyerekes édesanya, vagy a mellét (illetve annak hiányát) meggörbült háttal palástoló fiatal nő.
Én mellette voksolok.
Először is, 500e forintból egy lézeres szemműtétet talán ki lehet fizetni, de tisztességes mellimplantátumot biztosan nem, hacsak nem valami román zugklinikára mentek. Legalább másfél-kétmillióba fog kerülni az egész, az utókezelésekkel, kötszerekkel, gyógyszerekkel együtt.
DE. Egy 21 éves agyilag még nem felnőtt, közel sem érett. Ennyi idősen még sokan gondolják, hogy ezt meg azt meg kell csináltatiuk magukon, különben nem szépek. De ezt ki lehet nőni, főleg, ha az ember elkezd gondolkodni és normálisan értékelni önmagát.
Én sem vagyok vékony, de a cicijem viszonylag picik, ennyi idősen még én is gondolkodtam a műtéten, csak hogy magamnak megfeleljek. De már benőtt a fejem lágya, eszembe sem jutna kés alá feküdni és hetekig, hónapokig kínlódni, ráadásul ennyi pénzt kidobni, csak azért, hogy a bőröm alatt legyen 2 kerek szilikondarab. Undorodnék magamtól.
Ha a lányodnak ilyen súlyos önértékelési zavarai vannak, hogy szerinted sérül lelkileg, akkor először is keressetek egy jó pszichológust, akivel beszélhet erről. És persze te is segíts neki.
Ahogy mondtam, nekem sincsenek túl nagyok, ettől függetlenül kifejezetten csinos nőnek tartom magam, és mások is annak tartanak, a párom is tökéletesen elégedett. Sem a szépség, sem a jó kapcsolat nem azon múlik, hogy mekkora a mellünk.
De ha 5 év múlva is úgy gondolja, hogy műtétet akar, akkor támogatnám benne, de előbb nem.
Ha tettek félre pénzt neki,amit bármire költhet,akkor miért nem költhetné erre?
Gondolom nem felfújt görögdinnyéket akar,hanem esztétiukusan, a testalkatához igazodva méretezett ciciket..Szerintem nincs ebben semmi rossz. Biztosan megdobja majd az önbizalmát.
Én nem szólnék bele a helyetekben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!