Bele egyeznétek-e a gyereketek mellműtétébe?
A beleegyezés kifizetés nem ugyanaz.
Amúgy 21 évesen nem kell belegyezés.
ha emiatt lelki sérülsz, akkor menj pszichológushoz. (Az olcsóbb is.)
Miért nem lehet kiírni, hogy te vagy a lány?
Az, hogy a szüleidet mi csapja földhöz, had döntsék el ők. Nyilván, és okosan, akarnak vésztartalékot, és nem egy szilikon miatt lenullázni magukat.
Keresd meg magad rá a pénzt.
Nem tudom pontosan mit értesz "lelki sérülés" alatt, de ha úgy vesszük az egész élet egy nagy lelki sérülés; nem lehet - és szvsz nem is kell - kipárnázni az utat.
Gyakorlati szempontból válaszolva, az elvem az, hogy műtétre mindig csak orvosilag indokolt esetben kerüljön sor. Az hogy "de a barátnőmnek nagyobb van" meg "én kétszer ekkorát szeretnék" számomra nem tartozik ebbe a kategóriába.
Úgyhogy én nem egyeznék bele, persze 21 évesen azt csinál a testével amit akar, de én nem asszisztálnék hozzá anyagi támogatással, az biztos.
22 éves vagyok és nekem is kicsi melleim vannak, de a párom elfogad úgy, ahogy vagyok és ennél több nem is kell nekem. Férfiak meg amúgy sem szeretik a kitömött plasztik melleket. Ha meg valaki ez miatt ne szeretne, az meg sem érdemli, hogy vele legyél.
Szerintem tényleg egy pszichológus kellene, nem mellműtét. Mert ha nem a mell, akkor jön majd más, hogy jó most nagy melleim vannak, de az orrom görbe... aztán már meg sem állsz amíg egy kirakati bábut csinálsz magadból.
Nem a pénz számít de ha nem tanulja meg, hogy mitől lehetne értékelnie önmagát es addig jut el hogy az önértékelést meg lehet vásárolni akkor tipikusan egy kihasznált, semmibevett munkaerő lesz akit a főnöke elnyom es sosem jut egyről a kettőre amíg egy külső fél azt nem mondja neki hogy ér valamit vagy tud magának venni valamit ami státusszimbólumkent új loketet ad neki, iPhone, új autó stb. mindenki sok ilyet látott mar..
Ez gondolom ilyen megvilágításban mar más fényt vet arra, hogy mikor lesz igazán es tartósan lelkiserult.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!