Titeket hány éves korotokban engedtek el előszőr éjszakázni? Akár buliba, vagy éjszakai moziba?
15 voltam akkor még olyan éjfélre haza kellet mennem
most 16 vagyok :D reggel maradhatok vagy ameddig akarok :D
L
14 éves korom óta nem szabták meg az időpontot(nővérem kitaposta már az utat.:)Sohasem éltem vissza a szabadságommal.
25/L
16 voltam, amikor először elengedtek éjszakára, 17 voltam, amikor először a barátommal aludhattam. Most 20 vagyok, de ha egyedül jövök haza hajnalban, azt nem igazán díjjazzák. Megengedik, de előtte sopánkodnak egy sort.
Amúgy 17 éves koromig minden este 9ig haza kellett érnem, ha buliztam, akkor 11ig, mert az első ottalvós buli túl jól sikerült :P Amióta párommal együtt vagyok, mindent lehet, jövök-megyek, amikor és ahova akarok (17 éves korom óta)
20/L
16 évesen. 1:00-ra kellett hazaérnem. Mivel mindig betartottam a kijelölt időpontokat, később már nem szabták meg.
(28/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!