Hány éves korotokban lett lakásotok a párotokkal?
16 éves voltam mikor összejöttünk, ő 19, együtt voltunk 3 évig, 1 évre kiment külföldre dolgozni, jobbnak láttuk,ha addig nem járunk, aztán mikor hazajött még mindig éreztünk valamit egymás iránt, összejöttünk újra, én akkor már 20 éves voltam, ő 23, akkor már elkezdtünk félrerakni, aztán először csak albérlet, 1-2 évig,majd vidéken találtunk egy nagyon nagy és nagyon olcsó házat, azt vettük meg szülői támogatással, hitel nem kellett:)
Most vagyok 25 éves, ő 28, már van 1 kislányunk:) Most, hogy így belegondoltam, milyen ritka, hogy az első szerelmünkkel éljük le az életünket..:)
hála nagyszüleimnek nem kellett félreraknom. 18 évesen kaptam egyet, 1.5 éve vagyunk együtt, kb azóta együtt is élünk.
szóval ő csak a cuccait hozta. :) anyámmal mindig poénkodunk, hogy hozományvadász :) de engem nem zavar, hogy csóró, és hogy nem kellett azért nélkülöznünk, hogy legyen hol laknunk.
bocsi az offért, de a 13:23-as nagyon szép történetet írt le:)
kérdésre nem tudok válaszolni, még 15 vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!