Hány éves korotokban lett lakásotok a párotokkal?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után kezdtetek el félrerakni lakásra? Hány évesek voltatok? Mennyi ideje voltatok együtt? Köszi!2010. máj. 30. 13:13
11/13 anonim válasza:
Férjem szülőházában élünk, ő egyedül lakott itt már évek óta (anyuja férjével a városban, bátyja külföldön, mamának külön lakása van)
Ha ez nem lenne, soha nem lenne saját lakásunk, épp nem halunk éhen...
12/13 anonim válasza:
Szia!
Én 16 voltam a férjem 22 amikor megismerkedtünk, 19 éves voltam, amikor megvettük a házunkat hitelre, most 23 vagyok, és még mindig fizetjük a hitelt, de jobb így mintha albérletre költenénk, mert ez a mienk.
13/13 anonim válasza:
Off utolsónak: nem a tied, hanem a banké, és azé is marad, amíg az utolsó törlesztőt be nem fizeted. Én 25 évesen vettem egy három szobás családi házat, saját tőke, + minimális hitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!