Félhetek, hogy baj történt vele?
A barátommal tegnap este beszéltem, a koliban volt, gondolom lefekvéshez készült, még 10 után kaptam tőle egy sms-t, hogy szeret, stb. Éjfél körül hívtam, de nem vette fel, írtam neki, hogy jó lenne, ha nem venné le folyton a hangot a telefonjáról, hogy ne lehessen elérni. Azóta is hiába hívom. Írtam ezer sms-t, hívtam milliószor.
Úgy tudom, már órán kellene lennie, de az sms-t akkor is látná.
Ha baja esett volna, akkor is kicsöngene a telefonja, és senki nem venné fel, nem figyelne rá? (Mondjuk ha kórházba került vagy a fene se tudja.)
Nagyon félek!!!
Őszintén hülye vagy? Miért nem hagyod békéban laudn i atnaulni,
majd hív ő ha akar valamit., Hagyjad már férfinak lenni!
nem gondolod,hogy éjfélkor híni amikor már valszeg alszik zaklatás?
nincs semmi baja csak nem ér rá állandóan a telefonált lesni. Majd találkoztok. De lehet inkább téged kéne az elmén látogatnia.. hülye szros!
ha előkerül,első dolgom lenne elkérni pár olyan ember telószámát,aki a közelébe van (szobatárs,egy szobával arrébb lévő haver,tankörtárs,portásfülke melléke)
de maugy valószinű csak sokat ivott este és még midnig durmol...
Amennyiben nem tudjátok a kerettörténetet, nem hinném, hogy ítélkezni kellene.
Napok óta megy a balhé, nekem lelki gondjaim vannak, és ő nem nagyon tudott/akart segíteni.
Szorongásos vagyok, pánikrohamaim vannak, és nagyon jól tudja, hogy a meglévő problémáim mellett nem hiányzik még ez is. Hát ennyi...
Tehát se szaros, sem idegbeteg nem vagyok, mindössze annyi a gondom, hogy mélyponton az életem, persze, hogy ugrok, mikor sosem volt még ilyen, nemhogy pont ebben a helyzetben történjen meg.
Miután írt neked egy smst hogy szeret és jóéjt te minek hívod már fel... aztán neked áll feljebb! Sztem a következőkben ha találkoztok azt fogja mondani "elegem van a lelki bajaidból, hogy követsz, számon kérsz, utasítgatsz, zaklatsz... Végre jóvolt levegőt venni!"
Te tényleg beteg vagy...
Nem gondolod hogy a betegségeddel őt is megbetegíted? Mi lenne ha nem a betegséged lenne a központban hanem "ti"
Férfiakkal lelki bajokat nem lehet megbeszélni, azóta vagyok én is ezerszer jobb viszonyban a barátommal amióta említést sem teszek arról ha nekem valami bajom van és tudod mit? azóta semmi bajom sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!