Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan félhetek? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
4éves kapcsolatom van, és a barátnőm egyetemista lesz. Sokat veszekedtünk a gólyatáborán, de végül úgy döntöttem, hogy elengedem, gyakorlatilag nem is tehetek mást... Az orrára kötöttem, hogy ha megtudom, hogy ittas volt, vagy dohányzott, vagy olyan feladatot csinált ami nekem nem tetsző akkor kidobom gondolkodás nélkül. De igazából nagyon félek, hogy bármelyiket akkor is megteszi, hogy tudja, hogy mi a véleményem... Szerintetek mik az esélyek? Mire számíthatok? Szeret...de tudjuk milyen egy ilyen tábor, sőt ha iszik is, és mível soha nem szokott így hamar megfog neki ártani...
2011. aug. 3. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
ha eddig nem ivott,nem fog.de ne anyáskodj ennyire felette.ha együtt éltek,gyerek van kicsit más lenne.de szeret téged,miért nem bizol benne?ha nem cigizik ottsem fog.
2011. aug. 3. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem egy életképtelenebb fajta háziállat, majd ő felel magáért.
2011. aug. 3. 22:34
 3/7 Diemex ***** válasza:
A tiltás csak csábítóbbá teszi a dolgokat :D
2011. aug. 3. 22:44
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Ami a gólyatáborban történik az ott is marad:D

Ha félted csak rosszabb lesz. Amúgy a gólyatábor bár a dugásról és a piálásról szól ha nem akarja akkor nem fogja senki megerőszakolni. Ha meg megtörténik akkor na bumm ez van, amíg téged szeret addig tök mind1.

Ne féltsd ennyire, nagy lány, megoldja.

2011. aug. 3. 22:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha barátnőd alapvetőleg nem dohányzik és alkoholt sem szokott fogyasztani akkor valószínűleg ott sem fog.

Te ismered, te tudod, hogy esetleg befolyásolható-e, stb.

Oké, hogy félted ezektől a dolgoktól, de szerintem 18-19 évesen már eltudja dönteni, hogy neki mi a jó. Nem gyerek már, te pedig a párja vagy és nem az apja.

Amúgy lehet, hogy én értem félre de te megszabod neki, hogy mit csinálhat? (nem ihat stb.)

2011. aug. 3. 23:10
 6/7 anonim ***** válasza:

A barátnőd helyében már én dobtalak volna téged... Mi ez a tiltólista? Ennyire nem bízol benne?

Félteni lehet, de ez eléggé "bunkó" stílusban volt, ahogy te leírtad...

2011. aug. 4. 00:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem osztálykiránduláson nem engedte a volt barátom h igyak. Ittam, aztán kidobtam pár héttel ezután. :)) Nem is bánom, az ilyen csak rosszabb lesz, és egyre féltékenyebb.
2011. aug. 4. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!