Jól tettem, h. szóvá tettem páromnak, hogy elfelejtette a névnapom?
Szerintetek rosszul tettem, hogy megjegyeztem páromnak, hogy elfelejtette a névnapom? Még csak 2 éves a kapcsolatunk, van egy 10 hós gyermekünk, a tavalyit és az ideit is elfelejtette. Nem esett jól hogy úgy jött haza, mintha semmi se lenne. Berágtam, és mentem én is aludni a gyerek után. Egy szót se szóltam hozzá.
Fortyogtam magamban, persze a haverjait és gondolom a volt barátnőjéét nem felejti el, hadd dagadjon büszke keble, hogy a volt palija írt.
Én úgy érzem marha vagyok, nem ezt érdemlem.
Ma is írtam neki egy odab...szós smst, hadd gondolkodjon el, ha már a kapcsolatunk elején így elfelejti, akkor már gondok vannak. (Úgy érzem nem szeret eléggé.)
Nekem minden évben elfelejtette, sőt, sokszor a szülinapjaimat is.
A névnap nekem egyáltalán nem esett rosszul, bár a nap végén azért megjegyeztem, hogy 'hm, nekem ma volt a névnapom' (ha nem felejtettem el én magam is : D), de a szülinap az elég rosszul jött ki..mindenesetre nem kell ezt ennyire komolyan venni, mert én elveszítettem őt, és most nagyon hiányzik, a feledékenységével, mindenével együtt.Így kell szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!