Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól tettem, h. szóvá tettem...

Jól tettem, h. szóvá tettem páromnak, hogy elfelejtette a névnapom?

Figyelt kérdés

Szerintetek rosszul tettem, hogy megjegyeztem páromnak, hogy elfelejtette a névnapom? Még csak 2 éves a kapcsolatunk, van egy 10 hós gyermekünk, a tavalyit és az ideit is elfelejtette. Nem esett jól hogy úgy jött haza, mintha semmi se lenne. Berágtam, és mentem én is aludni a gyerek után. Egy szót se szóltam hozzá.

Fortyogtam magamban, persze a haverjait és gondolom a volt barátnőjéét nem felejti el, hadd dagadjon büszke keble, hogy a volt palija írt.

Én úgy érzem marha vagyok, nem ezt érdemlem.

Ma is írtam neki egy odab...szós smst, hadd gondolkodjon el, ha már a kapcsolatunk elején így elfelejti, akkor már gondok vannak. (Úgy érzem nem szeret eléggé.)

2010. ápr. 28. 09:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nekem minden évben elfelejtette, sőt, sokszor a szülinapjaimat is.

A névnap nekem egyáltalán nem esett rosszul, bár a nap végén azért megjegyeztem, hogy 'hm, nekem ma volt a névnapom' (ha nem felejtettem el én magam is : D), de a szülinap az elég rosszul jött ki..mindenesetre nem kell ezt ennyire komolyan venni, mert én elveszítettem őt, és most nagyon hiányzik, a feledékenységével, mindenével együtt.Így kell szeretni.

2010. ápr. 28. 13:32
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem sem azzal a részével van probléma,hogy feledékeny,mert a férfiak általában ilyenek.Inkább az itt a gond,hogy az exe érdekes módon mindig eszébe jut,Te pedig nem.Én a helyedben átértékelném ezt a kapcsolatot,és beszélnék Vele nyíltan és őszintén,mi bánt,mi esik rosszul.Akkor sem ilyen arcba vágós módon,hanem higgadtan,és finoman megfogalmazva a mondanivalómat.A duzzogás,meg a célozgatás nem vezet sehova.Így tudni fogja,mi bánt Téged,és nem vagdalkozás lesz belőle,hanem megbeszélés.Ha meg ezután sem történne érdemi változás,gondolkodnék a kapcsolat jövőjén.
2010. ápr. 28. 14:14
 23/23 anonim ***** válasza:
Ugyan már. Legtöbb ilyen esetben nem is te tudod a névnapot, hanem csak ránézel reggel a digitális vagy analóg naptárra és látod. Persze van, akinek beidegződött, de teljesen felesleges tudás. Nem attól leszel boldog, hogy egy szerencsétlen kicsit feledékeny embertársadat kínzod (lelkiismeretét, mert van neki). (NEM tetted jól: alátámasztás=>) Hidd, el ős is tudna olyat kérdezni, hogy csak nézel. Nem kifogás, hogy ez javítja napjaidat. Inkább ne görcsölj azon, hogy milyen rossz volt, van és lesz az életed. Mert rendben mindenkinek vannak problémái. De attól hogy kreálsz evvel is egy újat nem lesz jobb. Foglalkozz a pillanattal. És onnan tudod, hogy boldog vagy, hogy egyre több részletet veszel, észre gyönyörködsz benne és a többi. Ez által az időt egyre lassabban telőnek fogod érezni. Tartalmasabb életed lesz, hidd el. Mert ez az egész ennek a mechanizmusnak a pótlására lett kitalálva. Következtetés: Vissza állítod, a természetest nem kell a mesterséges csökevényes pótlék. Továbbra is lesznek azok, akik bírálni fognak. De ez a görög, ókori római, buddhista tanokban megtalálható.
2013. máj. 15. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!