Elfelejtette. Ez gáz? :s
Figyelt kérdés
Szóval az van hogy párommal 3éve vagyok együtt,és össze is költöztünk.Tavaly megfeledkezett a Valentin-napról(aminek nem is tulajdonítottam nagy jelentőséget)de idén meg a NÉVNAPOMRÓL!Jártatok így?Miért van ez?Olyan rosszul esik.2010. okt. 5. 08:19
1/15 anonim válasza:
valentine-nap egy marhaság, a névnapomat meg én nem tudom, hogy mikor van, annyira nem érdekel....
2/15 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb problémád az éltben.
Vagy mit akarsz csinálni? ezért szakítsz?
3/15 A kérdező kommentje:
Írtam is hogy a Valentin-nap nem jelent számomra semmit!Nem is ez a legnagyobb problémám hogy elfelejtette de 3évig figyelt ő és én én is rám,szülinap-névnap=odafigyelés,nem?Nem az hiányzott hogy kapjak vmit csak hogy odabökjön reggel vagy este egy puszit "egy boldog névnappal+
2010. okt. 5. 08:28
4/15 anonim válasza:
Engem is bántana a dolog. És ahogy te is írtad nem az ajándék miatt...
5/15 anonim válasza:
Még minid azt mondom ez legyen a legnagyobb problémád az éltben.
A saját születésnapomat felejtem el.
Másnap mikor nézem a naptárt, akkor döbbenek rá, hogy jéééé
6/15 A kérdező kommentje:
hát azért ahhoz hogy a saját szülinapomat elfelejtsem nagy szétszórtság kellene :d
2010. okt. 5. 08:32
7/15 anonim válasza:
Nekem 2 kapcsolatom ment úgy tönkre, hogy a szülinap elfelejtése volt az első jel, hogy nem mennek jól a dolgok. Félreértés ne essék, nem emiatt szakítottunk. Ez csak annak az első jele volt, hogy nem törödik velem úgy, mint korábban.
8/15 anonim válasza:
A Valentin-nap egy baromság.
Ha szeretek valakit, nemcsak február 14.-én szeretem, hanem egész évben. Lehet, sőt szerintem biztos, hogy a Párod is így gondolja, ezért sem tulajdonított nagy jelentőséget ennek a napnak.
26L
9/15 anonim válasza:
hallod én a saját névnapomon kívül egyet se tudok, max akkor jut ezsembe más névnapja ha véletlenül belelapozok egy naptárba és pont aznap van... sok országban egyáltalán nincs névnap. szóval ja, ez a kérdés gáz.
10/15 anonim válasza:
Szerintem attól függ,h nő fel az ember. Nálunk mindig fontos volt a névnap, születésnap, ezzel kifejezve,h fontos az illető számunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!