Holnap van a névnapom. Tavaly is elfelejtette. Úgy néz ki idén is. Gáznak érzem, nem bántónak. Mi legyen?
17 éves vagyok,párommal élek. holnap van a névnapom. anyósék ma felköszöntöttek,virág,törlőruha meg egy kis kosztpénz :)
viszont anyám tavaly névnapot szülinapot úgy tudott le,hogy pont át kellett mennem valamiért,és ja tényleg ma van a szülinapod.ennyivel rendezte. öcsém és az én névnapom közt 5 nap van.
Most egyébként haragszom rá. Kifizettem neki 3 raklap tojást,2 hónapja nem hozza(egy ismerősétől házi tojás),a pénz nem adja vissza. A kötelező családi pótlékot sem adja. Öcsém is csak annyit kap évek óta alkalmakra hogy fagyi max valami mütyür amivel 2 napig foglalkozik,és annyi. közben cipője nincs.
Ehhez hogy viszonyulnál a helyemben? Több katasztrofális megnyilvánulása volt már(ennek eredménye hogy egy éve nem vele lakom),de én ezt nagyon gáznak érzem.Nem bánt igazából,mert megszoktam,hogy nem érdeklem. De ez nagyon ciki.
Boldog névnapot!
Nekem is holnap lesz!
Ne foglalkozz vele tudom elég gáz hogy a saját anyád elfelejti mikor van a név- és születésnapod te te is felejtsd el az övét és mondjuk két nap múlva közöld, hogy ja, bocsi boldog szülinapot!
Fel a fejjel az a lényeg hogy más gondol, gondolt rád!
Még egyszer: Boldog névnapot!
én felköszöntelek!:)
boldog névnapot.
és az elöttem sóló jólmondja:)
köszi szépen :)
első:viszont kívánom :)
Anna vagy, vagy Anikó?:)
én utóbbi :)
Boldog névnapot, Anikó! ;)
Egy Anna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!