Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Holnap van a névnapom. Tavaly...

Holnap van a névnapom. Tavaly is elfelejtette. Úgy néz ki idén is. Gáznak érzem, nem bántónak. Mi legyen?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok,párommal élek. holnap van a névnapom. anyósék ma felköszöntöttek,virág,törlőruha meg egy kis kosztpénz :)

viszont anyám tavaly névnapot szülinapot úgy tudott le,hogy pont át kellett mennem valamiért,és ja tényleg ma van a szülinapod.ennyivel rendezte. öcsém és az én névnapom közt 5 nap van.

Most egyébként haragszom rá. Kifizettem neki 3 raklap tojást,2 hónapja nem hozza(egy ismerősétől házi tojás),a pénz nem adja vissza. A kötelező családi pótlékot sem adja. Öcsém is csak annyit kap évek óta alkalmakra hogy fagyi max valami mütyür amivel 2 napig foglalkozik,és annyi. közben cipője nincs.

Ehhez hogy viszonyulnál a helyemben? Több katasztrofális megnyilvánulása volt már(ennek eredménye hogy egy éve nem vele lakom),de én ezt nagyon gáznak érzem.Nem bánt igazából,mert megszoktam,hogy nem érdeklem. De ez nagyon ciki.

2010. júl. 25. 23:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Boldog névnapot!

Nekem is holnap lesz!

Ne foglalkozz vele tudom elég gáz hogy a saját anyád elfelejti mikor van a név- és születésnapod te te is felejtsd el az övét és mondjuk két nap múlva közöld, hogy ja, bocsi boldog szülinapot!

Fel a fejjel az a lényeg hogy más gondol, gondolt rád!

Még egyszer: Boldog névnapot!

2010. júl. 25. 23:57
 2/17 anonim válasza:
62%

én felköszöntelek!:)

boldog névnapot.

és az elöttem sóló jólmondja:)

2010. júl. 26. 00:02
 3/17 A kérdező kommentje:

köszi szépen :)

első:viszont kívánom :)

Anna vagy, vagy Anikó?:)

én utóbbi :)

2010. júl. 26. 00:12
 4/17 anonim ***** válasza:
51%
y
2010. júl. 26. 00:14
 5/17 anonim ***** válasza:
Én is Anikó!
2010. júl. 26. 00:15
 6/17 anonim ***** válasza:
Boldog névnapot:) amúgy Anikót többször is tartanak vagy csak egy évben egyszer? mert vannak olyan nevek melyeket többször
2010. júl. 26. 00:15
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
en sutnek neked palacsintat anyukaad helyebe
2010. júl. 26. 00:40
 8/17 anonim ***** válasza:
ha elköltöztél otthonról, akkor kérd a családi pótlékot saját jogodon ;)
2010. júl. 26. 06:44
 9/17 anonim ***** válasza:
húú hát ez télleg elég gáz..amugy mi miatt költöztél el ami ennyire rossz volt??..am én is Anikó vagyok ugyhogy Boldog névnapot!:)
2010. júl. 26. 08:47
 10/17 anonim ***** válasza:

Boldog névnapot, Anikó! ;)

Egy Anna :)

2010. júl. 26. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!