Szóval az van hogy párommal 3éve vagyok együtt,és össze is költöztünk.Tavaly megfeledkezett a Valentin-napról(aminek nem is tulajdonítottam nagy jelentőséget)de idén meg a NÉVNAPOMRÓL!Jártatok így?Miért van ez?Olyan rosszul esik.
Szerintem meg semmit nem jelent. Persze nekem se esne jól, de előfordult, hogy a saját apám szülinapját felejtettem el, mert abban az időszakban rengeteget dolgoztam, éjjel tanultam és összefolytak a napjaim. Ha utána bocsánatot kért és "kárpótolt", szerintem ne csinálj belőle ügyet.
2010. okt. 5. 09:39
12/15 anonim válasza:
majdnem 6 eve vagyunk egyutt a parommal.
Az eslo randink es a nevnapom kozott 3 nap van. az ev fordulot sose feejti el a nevnapomat minden evben. egy ido utan hozza szoksz :) a szulinapomat se felejti el.
2010. okt. 5. 10:48
13/15 anonim válasza:
Sokan tényleg nem fogják fel, hogy nem maga a névnap számít, hanem az, hogy gondoltál az illetőre, és törődsz vele. Szülinapok, névnapok, évfordulók, ezek mind fontosak, mert arról az emberről szólnak, akit nagyon szeretünk. Akit pedig nagyon szeretünk, annak minden részletére figyelünk, még a neve napjára is.
2010. okt. 5. 10:52
14/15 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Senki nem mondta, hogy nem fontos, abból a szempontból, hogy ezzel gesztust teszünk a másik félnek és figyelmesek vagyunk, de! még a legfigyelmesebb emberrel is előfordulhat, hogy bizonyos okokból kimegy a fejéből. Én írtam, hogy elfelejtettem egyszer apám szülinapját, pedig fejből tudom az összes rokon szülinapját és névnapját is. Egyszerűen nagyon zűrös időszakom volt, alapvető dolgokra nem figyeltem, nemhogy szülinapokra. És vannak olyan szétszórt emberek, akiknek tényleg nehéz az ilyesmit fejben tartani, ez még nem jelenti azt, hogy kevésbé szereti az illetőt.
2010. okt. 5. 11:16
15/15 anonim válasza:
Persze, el lehet felejteni, mert emberek vagyunk. De azért kis ügyességgel ezt is meg lehet oldani. Nekem például minden egyes családtagom jeles napja be van írva a mobilom naptárába, és ha az adott nap eljön, akkor jelez a telefon. Egyszerű megoldás, és így nem lesz sértődés sem, de nem kell azon sem agyalni, hogy kinek mikor is van ez vagy az a napja. Minden csak akarat kérdése.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!