Mással is volt olyan, hogy valaki külsőleg nem tetszett neki először, de aztán valami mégis megfogta benne?
Most olyan furcsa érzésem van: van egy fiú akivel kb 1 hete találkoztam először, és azóta is minden nap. Külsőleg egyáltalán nem tetszett. Aztán beszélgettünk, és észrevettem, hogy kezd szimpatikus lenni. Udvarias, jó a humora, nem is buta és szorgalmas. Ezek szimpatikussá tették a szememben. Kb 2 napja sokszor gondolok rá, alig várom, hogy találkozzunk. :D
Csak hát külsőleg nem az esetem....
Meg ami ellene szól, hogy a környezetem biztos leszólná, hogy nem éppen egy adonisz + alacsony (illetve akkora kb mint én. Ha kihúzza magát, akkor talán 1-2 centivel magasabb nálam, és túlsúlyos)
De mégis vonz engem.
Olyan furcsa ez a dolog, mert eddig mindig úgy voltam szerelmes, hogy a külseje tetszett meg először a pasinak, és először mindig azt érzetem, hogy "hűűű de jó pasi" most meg nem...
Igen, velem volt ilyen, nem tetszett külsőre, de ő udvarolt kitartóan, hónapokig... Mindig elküldtem, elzavartam, de nem adta fel.
Közben én is láttam, hogy okos, udvarias, humoros, stb...
Ma ő a férjem és 3 gyerekünk van.
Köszönöm a válaszokat.
Hát, annyi fejlemény van, hogy ma is találkoztunk. Valamit meg kellett javítani, és én ott szerencsétlenkedtem, erre odajött és kisegített. :) Aztán még 2-szer segített nekem ezen kívül valamiben. Tényleg nagyon rendes.
Ja, és visszahallottam egy közös ismerősünktől, hogy tetszem neki. :D :)
Csak hát még mindig hátráltatnának a fentebb említett dolgok. Elsősorban a környezetem....
Én is kerültem hasonló szituációba. A fiú elsőre nem tett rám jó benyomást: rondának láttam, esetlennek, nagy sztk-s keretszemüveggel. Mégis találkozgattam vele. Aztán rá kellett jönnöm, hogy egyáltalán nem esetlen. És...és gyönyörű! Imádom az arcát, a kezét, az egész testét. A belső tulajdonságai miatt imádnivaló! 2 éve vagyunk együtt, 1 évvel ezelőtt pedig összeköltöztünk. :-)
Ha nagyon megszereted, akkor szerintem a környezet sem fog érdekelni, hogy mit mond rátok, mert csodálatosnak fogod látni a szerelmed.
Köszönöm a válaszokat.
Amióta kiírtam a kérdést, sok minden történt. Rengeteget beszélgettünk azóta, mondhatni hogy flörtöltünk. Én azóta teljesen beleestem, már nem érdekel ki mit mond, szeretném ha lenne közöttünk valami. Csak sajnos ő nem lép, a beszélgetéseken kívül semmit. Sajnálnám ha ennyiben maradna a dolog, mert még nem habarodtam bele így senkibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!