Mit csináljak? Férjemel tegnap veszekedtünk, annyira elfajult a dolog, hogy megfogta erősen a kezemet, és úgy szorította hogy bevérzet 1 helyen a kezem.
És most mi a problémád??
Mit nem tudsz? Hogy megtartsd e a babát??
Mert amúgy meg gondolom nem akarod rögtön elhagyni a párod...
Miért nem akarod a babát?És ő akarja?
Mindemellet, elég dúrván viselkedett, szerintem valami olyasmit tegyél hogy sose feledje, hogy miért tetted.Ezekután neki se jusson eszébe hogy megszorítson.
nem akarod elhagyni egy ilyen miatt
vannak ennél sokkal durvább dolgok
Jah, azt várja, hogy szülj neki, mikor ilyen agressziv? ez azért szerintem elég durva :S
a te tested, ha nem akarod a babát, meg kell értenie, el se kellett volna mondanod, ha tudtad, hogy igy reagál...
"a te tested, ha nem akarod a babát, meg kell értenie, el se kellett volna mondanod"
na igen, ezzel kezdődik a kapcsolatok megromlása, és aztán csodálkoznak azon a sok váláson
egyébként oké kicsit megszorított, de gondold magad az ő helyzetébe... gondolom imád téged, s minden vágya egy baba (amire oly sokan vágynak, arról már nem is beszélve hogy sok sok próbálkozás után sem adatik meg nekik), te meg elakarod vetetni...megértem a férjedet, hogy kiborult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!