Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Férjemel...

Mit csináljak? Férjemel tegnap veszekedtünk, annyira elfajult a dolog, hogy megfogta erősen a kezemet, és úgy szorította hogy bevérzet 1 helyen a kezem.

Figyelt kérdés
Azóta állítja hogy nagyon bánja.. a veszekedés onnan ered hogy terhes lettem de nem akarom a babát... (megfelelően védekeztünk) ha valaki támadni akar.. Köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 4. 18:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Köszönd meg, hogy megerősített a szándékodban.
2010. jún. 4. 21:13
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

aki egyetlenegyszer az életben megüt egy nőt, annak soha nem lesz az utolsó. sajnos nem lehetetlen, hogy csak először megütött, később egyre könnyebben el fog járni a keze. én hat hónapos terhesen szenvedtem el a legsúlyosabb verést a férjemtől. még agyrázkódásom is volt.

ennek ellenére tartsd meg a babát, szegény nem tudja, hogy nem okoz neked örömet, pedig azért költözött a hasadba.

és igen, nyomatékosan közöld vele, hogy többet ne merjen megütni, mert látleletet fogsz vetetni, vagy fel is jelented. ha tényleg feljelented, nem fogják rögtön börtönbe dugni, de eléggé megijeszti majd a bíróság.

2010. jún. 6. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!