Mi alapján választottál / választasz párt magadnak? Mi tetszett meg benne? és mióta vagytok együtt?
nekem külsőre nagyon megtetszett, szőke, kék szemű, izmos...katonatiszt volt akkor még (német), és az egyenruha nagyon jól kiemelte az amúgy is szoborszerűen tökéletes alakját :) aztán mikor elkezdtünk beszélgetni, akkor megfogott a humora, a határozottsága, és az ambíciózus jelleme. a kisugárzása, a tekintete, aminek egy szent sem tudott volna ellenállni. az udvariassága, ahogy beszélt és viselkedett velem, az előzékenysége. ez mind így együtt. a többi jött magától...
7 éve vagyunk együtt, 5 éve házasok. már itthon élünk magyarországon, és nagyon boldogok vagyunk, ovis kislányunk van.
az utolsót én is irhattam volna...
egy szikra,ami bezavart minket az ágyamba...ennek 3 éve,azota közös ágyunk van:D
A többiekkel ellentétben én amikor beleszerettem, nem is láttam még.
Egy internetes játékban találkoztunk és először beleszerettem a hangjába. Volt akkor pasim, de észre kellett vennem, hogy egy idegen (a nagy Ő) sokkal többet és odaadóbban foglalkozik velem, mint akim akkor volt. A réginek nagy nehezen vége lett... a mai napig fülig szerelmesek vagyunk és tervezzük a közös jövőnket. Köszönöm Lineage 2 :D
23/N
HÁT... az én történetem kicsit más :P
nagyon unatkoztam otthon, s a meszengeren kerestem 1 csajt, akit nem ismertem, nem beszéltem vele egyáltalán addig, s egyből elhívtam 1 üdittőre... eljött... aztán még találkoztunk néhányszor, s kezdtem érezni iránta vmit... az egéssz abból indult, h unatkoztam, s ő akkor este online v :)... ha belegondolok, h nem akartam semmit a csajtól, aztán 2 évet együtt vtunk, nemrég lett vége a kapcsolatnak...
h mi fogott meg benne??? nem tudom... egyszerüen nagyon jól éreztem magam vele, kedves, csini :) szőke...
mikor vele vtam, más lett minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!