Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy férfi milyen szempontok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi milyen szempontok alapján választ magának párt, olyat akivel hosszú távon együtt szeretne lenni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Az a férfitöl függ, mindenkinek más szempontjai vannak.
2009. nov. 21. 08:25
 2/6 anonim ***** válasza:
ha szerelmes vagyok az felülírja a szempontokat.
2009. nov. 21. 08:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát az már komolyabb dolog lenne.

Egy jókis szexre persze nem gondolkozok sokat. De ha azt kéne kiválasztanom hogy mondjuk ki legyen a feleségem hát nem tudnék mondani senkit. Talán ezért is vagyok egyedül. nameg ha lenne is valaki akit szeretnék majd biztos pont velem állna szóba.

2009. nov. 21. 09:16
 4/6 anonim ***** válasza:

ez tényleg férfifüggő, így csak szubjektív véleményt tudok mondani a nőről:

-legyen megértő,

-hőséges,

-ha kell komoly, ha kell vicces,

-támogasson,

-legyen közös érdeklődési körünk, "témánk"

Persze a szex sem elhanyagolható, de ha már szerelmes az ember az rossz nem lehet a partnerrel.:) Aki meg úgy érzi, hogy szerelmes de rossz a szex az meg nem szerelmes igazán...

2009. nov. 21. 10:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Hosszas vizsgálatok után kiderült: a mell/csípő/derékbőség aránya szerint (a Föld minden táján így van).

Ez mutatja, hogy mennyire könnyen szül majd a nő.

2009. nov. 21. 16:54
 6/6 anonim ***** válasza:
egyértelmű hogy hosszútávra a saját magam szerint kigondolt tökéletes nőt választanám! és a tökéletes nő számomra hogy divatosan öltözzön,a haja is hosszú legyen , sokat mosolyogjon, kedves legyen, beszéljen sokat(legalább nekem csak hallgatni kell őt:D) legyen 1 picit gyerekes, és legyen aranyos, szeretem ha kicsit kényes meg válogatós, legyen ápolt, és legyen jó az ágyban, és legyen romantikus, és legyen egy picit vad! kb ennyi! ha egy ilyen nővel vagy együtt akkor BIZTOS hogy nem unalmas az életed!
2009. nov. 22. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!