Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért maradnak együtt az emberek, amikor simán kereshetnének jobb párt?
Azért maradnak együtt,mert szeretik egymást?!
Ettől függetlenül meg nem értem a kérdést.Az zavar,h mondjuk én szeretek egy lányt,akinek a családja egy rakás sz*r?Ezért inkább utálnom kéne?Még egyet belerúgni abba,akit szeretek,mert nincs Neki tökéletes családja?
WTF???
Ha komoly a kérdésed,akkor nagyon komoly értékrendbeli problémákkal küzdesz.
oxitocin a csodahormon
ez felelős a monogám kapcsolatokért
továbbá azért maradnak együtt mert sok srác (igen én is közéjük tartozom) képesek más helyébe képzelni magát és nem tesz olyat amivel ront az adott amúgy is sz*r helyzetén.
Viszont azt a vádat visszautasítom hogy itt sírok ahelyett hogy hagynám hogy oldja meg maga... én nem sírok itt inkább megpróbálok segíteni neki(néha ez a legidegesítőbb bennem)
azért nem kell lehurrogni annyira itt az illetőt..sokan szánalomból maradnak a párjukkal,miután az már évek óta öngyilkossággal fenyegetőzik,v bármi más megoldhatatlan problémája van..és bűntudatból,szánalomból maradnak a párjaikkal és próbálják elhitetni magukkal,hogy lehet még nekik egészséges kapcsolatuk.
Mielőtt lehurrogjátok ebbe is próbáljátok "beleképzelni" magatokat.És olyan jó kényelmes visszabújni a lesüllyedt megszokott évekóta járunk/együttélünkpárunkhoz,főleg h félünk mindent újra kezdeni egy Idegen Férfival/Nővel.
Lelkisérült embert én sem választanék,barátkozásra se.Tapasztalatból beszélek.24L.
Pont rossz példákat hoztál fel. Ez esetben egyértelmű, hogy leszarom, hogy valami gixer van, hiszen szeretem, és szeretnék segíteni neki.
De bizony sok olyan kérdés van, ahol azt írják, hogy már nem szereti, megcsalja, stbstb. Így értelmesebb lenne a kérdésed is. Bár a válasz egyszerű: megszokásból, meg félnek, hogy a kényelmes kis életüket fel kell adni, és esetleg egy ideig egyedül kell lenniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!