Rendeltetek már a párotoknak pártyűt (valentinkesztyűt) ajándékba? Tetszett neki, milyen volt?
Sziasztok! Most készülök pártyűt rendelni párom névnapjára. Érdekelni, hogy akik rendeltek, meg voltak-e elégedve vele, tényleg hasznos-e, jól melegít-e, és legfőképp, tetszett-e a párjuknak az ajándék :) előre is köszönöm! Akit érdekelne, az oldal:
hát..én nagyon nem örülnék neki, pedig romantikus típus vagyok. De ez elég haszontalan dolognak tűnik. Ne haragudj..
L/22
Júúj ez nekem nagyon tetszik!! Mindig majd meg fagy a kezünk:)
De névnapra tuti nem vennék neki ilyet, inkább valami mást..ez inkább valentin napra való lenne, mivel akkor mindkettőtöknek ajándék, hogy nem fázik meg a kezetek:D
Szerintem sem hasznos. Az emberek nem szoktak állandóan kéz a kézben sétálni. De ha mégis,akkor is kényelmetlen lehet ez a kesztyű. Hogy marad meg a kezeteken ? Az sem igaz,hogy a gyerekkel is használható.
Én biztosan nem vennék.
Többnyire kézenfogva megyünk, és emlegetni szokta, hogy utálja a kesztyűt, mert nem érzi tőlem a kezem. Keresgetni kezdtem, létezik-e páros kesztyű, és találtam :)
Van kétszemélyes esernyőnk :D csak utálja, ezért mindig kibújik alóla. Beújítottam egy esőkabátot :)
Én fiú vagyok, de ennek nem örülnék. (ne haragudj!)
Esetleg egy villáskulcs készletnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!