Mással is volt olyan, hogy valaki külsőleg nem tetszett neki először, de aztán valami mégis megfogta benne?
Most olyan furcsa érzésem van: van egy fiú akivel kb 1 hete találkoztam először, és azóta is minden nap. Külsőleg egyáltalán nem tetszett. Aztán beszélgettünk, és észrevettem, hogy kezd szimpatikus lenni. Udvarias, jó a humora, nem is buta és szorgalmas. Ezek szimpatikussá tették a szememben. Kb 2 napja sokszor gondolok rá, alig várom, hogy találkozzunk. :D
Csak hát külsőleg nem az esetem....
Meg ami ellene szól, hogy a környezetem biztos leszólná, hogy nem éppen egy adonisz + alacsony (illetve akkora kb mint én. Ha kihúzza magát, akkor talán 1-2 centivel magasabb nálam, és túlsúlyos)
De mégis vonz engem.
Olyan furcsa ez a dolog, mert eddig mindig úgy voltam szerelmes, hogy a külseje tetszett meg először a pasinak, és először mindig azt érzetem, hogy "hűűű de jó pasi" most meg nem...
igen nekem is volt nem egyszer olyan, hogy ránézésre nem tetszett asrác, de mikor szóba elegyedtünk valami mégis megfogott benne :)
Én ezeket kellemes meglepetéseknek fogom fel :)
Ha vonz lépj, hátha kisül belőle valami jó, mit veszthetsz ? :)
hmmm, hát velem is volt ilyen, csak pont az ellenkezője...
adonisz pasi, zéró IQ-val.
égő volt vele megjelenni társaságban, mert csak hülyeségeket hordott össze. Életem egyetlen olyan szakítása, amikor egy könnycseppet sem ejtettem :D
azért ha annyira nem jön be, akkor nem kell erőltetni, mert előbb-utóbb akadályt jelent majd, pl. képzeld el magad vele intim helyzetben? menne? ha igen, akkor miért ne...
nekemis volt ilyen, úgy voltam a sráccal hogy hát nem az esetem na. de megismertem, rengeteget beszélgettem vele és annyira megimádtam hogy most nagyon hiányzik ha nem láthatom
de igazából a különbség annyi hogy van barátom és szeretem, ez a srác pedig az ő legjobb barátja :) igazából lehet hogy csak valami vonzalmat érzek iránta nem tudom leirni de nagyon nagyon megfogott...
22L
Hát, ez érdekes dolog. Mindenesetre egy nagy előnye van a dolognak: ha egyszer talán megbánt vagy csúnyán viselkedik, illetve szakításra kerül a sor, könnyen ki fogsz ábrándulni belőle...miért is?
Mert ha már a belsőt illetően is meghasonlott előtted, akkor mi marad benne, ami vonz? :)
Érted...
Sajnos én ilyen vagyok. Jóformán csak a belső alapján ítélek, és ha valakit értékesnek találok, járok vele, nem izgat annyira, hogy külsőleg nem fog meg. Ezért voltam túl egyszerűen, könnyen a kapcsolatomon, mikor kiderült, hogy hazug majom a hapsi.
Egyébként Te fogod eldönteni, hogy mi lesz.
De az alap egy párkapcsolatban, hogy a külső vonzalom meglegyen.
Most gondolj bele, ha egyszer nemiségre kerül a sor, hogy lesz (ne haragudj) gusztusod hozzá?
Gondold meg, hogy barátnak, lelki társnak akarod-e.
Persze az is lehet, hogy idővel belészeretsz:)
Csak elsősorban a környezetem ami hátráltatna, mert már hallom ahogy azt mondják, hogy hát azért egy ilyennel hogyan jöhetett össze stb. Tudom, hogy le kéne sz*rnom, hogy ki mit mond, mert mindenkinek úgysem lehet megfelelni.
De egyébként már mondta az apja, hogy fiam ilyen jó családba kellene beházasodnod, itt jó sorod lenne. :D
Köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!