Azt hiszem, a lányom leszbikus, legalábbis összeszűrte a levet egy nővel! Mi a fenét csináljak?
Ezt érzed: "Azt hiszem, a lányom LESZBIKUS, legalábbis összeszűrte a levet egy nővel! Mi a fenét csináljak?"
Ennyit erről. Legalább magadnak vallanád be...
Semmit.Ne legyél elkeseredve.
Azért mert esetleg másképp gondolkodik, mint te, mér nem a te gyereked?
Sosem dobnám el a gyerekeimet ezért és sosem fordulnék el tőlük.
Az nagyobb probléma lenne, ha mondjuk nem lenne becsületes, drogozna, bűnözne.
Ha téged zavar, akkor kérd meg, hogy ne előtted tegyék, de ne korlátozd, mert csak eltávolodik tőled.
Amúgy nem vagy egyedül:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ja, és még egy kis segítség:
Erről énis hallottam, hogy a melegek betegek. Mert a kromoszómák máshogy állnak be náluk...Ne én akkor sem tudnám egy ÉRZŐ LÉNY egy EMBER aki ugyanolyan mint Te, a szemébe mondani hogy: "TE BETEG VAGY!" Mert ez így nem igaz! Vagyis van benen valami, de lehet én vagyok túl érzelgős, hogy nem tudnék ilyet csinálni. (ezt 13:08-nak)
Kérdésre: Szerintem nem leszbikus a lányod, csak kíváncsi. Én is kíváncsi vagyok, de attól hogy van olyan barátnőm akit tisztelek, és imádok, felnézek rá, attól a férfiakhoz vonzódom. De ti dolgotok, beszéld meg vele.
14/l
Most őszintén, ki szeretné, hogy a lánya leszbikus legyen? Lehet itt mondani, hogy el kell fogadni, meg hogy ÉN elfogadnám az Ő helyében, meg ő rossz szülő, hogy aggódik, ahelyett, hogy segítené.... de nézzünk picit magunkba, és lássuk be, hogy amíg nem vagyunk ilyen helyzetben, mi magunk sem tudjuk hogyan reagálnánk. Felesleges ezért tehát leszúrni a kérdezőt, hogy miért aggódik, miért lesz ideges, ha eszébe jut, és miért félti a lányát. Mert ez a természetes. Persze, hogy félti, hiszen minden szülő azt szeretné, ha a gyermeke egy ellenkező nemű mellett találná meg a boldogságot, gyermekeik lennének, szépen élnének...stb. És aki azt állítja, hogy neki az is jó, ha a gyermeke leszbikus, az nem ír igazat...
Kérdező, szerintem ülj le beszélgetni a lányoddal. Támogasd, ha erődből telik, és beszélgessetek sokat, mert jobb, ha tudsz mindenről, hogy lásd ha segítségre van szüksége.
minden jót!
Szerintem nem kell az anyának neki rontani!!! Érthető, hogy aggódik a lánya miatt.
Nem hibáztatlak, amiért a lányod leszbikus lett, de az biztos, hogy nálunk nőknél a leszbikusság nem örökletes, hanem egy lelki folyamat eredménye. Lehet, hogy akárhogy neveled a lányod, akkor is a saját neméhez vonzódna, mert érzékeny ember lehet, aki fél a csalódástól és a férfiaktól.Képtelen volt feldolgozni az apja linkségét és azt, amit veled tett (a válásra gondolok), nem akar fájdalmat magának, ezért elzárkózik a másik nemtől. Ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni, ha változtatni akarsz ezen, annál jobban fog küzdeni. Még változhatnak a dolgok, de egyelőre el kell fogadnod!
A valódi probléma ez a nő! Nézd, először a lányoddal beszélj erről, éreznie kell, hogy megbízol benne és számíthat rá! Ne legyél számon kérő,hanem tekints úgy erre a beszélgetésre, mint a többire (még ha nehéz is). Hallgasd meg és próbáld megérteni! Ezek az első lépesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!