Azt hiszem, a lányom leszbikus, legalábbis összeszűrte a levet egy nővel! Mi a fenét csináljak?
Szia!
Szerintem nyíltan kérdezz rá, hogy a lányokhoz vonzódik-e!
Egyébként maximálisan megértem az aggodalmadat. Habár, én még csak 23 éves lány vagyok, de ha az én gyermekem homoszexuális lesz, én is összetörök...
Kicsit sem érdekel, ha lepontoznak, de számomra a homoszexualitás betegség. Nem értem, miért kell normálisnak, természetesnek venni és segíteni őket beilleszkedni! Nem azt mondom, hogy el kell tőlük fordulni és undorodni kell, hanem KUTATÁSOKAT VÉGEZNI, HOGY HOGYAN LEHET EZT GYÓGYÍTANI!!!
Ha valaki a saját neméhez vonzódik, de szégyelli, változtatni szeretne rajta, azt maximálisan támogatom! Aki viszont melegfelvonulásokon küzd a b*ziság elfogadásáért, na attól kifordul a belem!
Ezt egy szellemi betegségként kéne kezelni és gyógymódot találni rá! Nem véletlenül nem lehet gyereke 2 férfinak és 2 nőnek!!! A világ úgy lett kitalálva, hogy a nő a férfival létesítsen párkapcsolatot és punk-tum!
A nemi szervek is úgy lettek "alkotva", hogy a férfié és a nőé egymásba illeszkedik! Mit kezdjen egymással két pénisz meg két vagina? Nem kell rá válaszolni...
"Ha egy 27 éves férfivel lenne így, akkor is így reagálnál?"
Egy 27 éves férfi is idős egy 17 éves tinilányhoz, de ha a pasiról nem rí, hogy egy züllött alak, akkor nem szólok bele. Viszont itt nem ez a helyzet, a nő nem barátként viselkedik, a lányom hazudozik miatta és ez nem normális. Szerintem jogom van beleszólni ebbe, nem? Vagy talán ez a rossz szülői magatartás? Hagyjuk csak a gyereket elkallódni
13:08-as hozzászólásán jót mulattam.
"KUTATÁSOKAT VÉGEZNI, HOGY HOGYAN LEHET EZT GYÓGYÍTANI!!! "
Oké, de akkor a tolerancia hiányát is betegséggé kellene nyilvánítani, és akkor te beteg ember vagy! És a belem kifordul hogy te ezt próbálod normálisnak beállítani, ezt a betegségedet amid van! ... Nagy az isten állatkertje...
"Egy 27 éves férfi is idős egy 17 éves tinilányhoz, de ha a pasiról nem rí, hogy egy züllött alak, akkor nem szólok bele. Viszont itt nem ez a helyzet, a nő nem barátként viselkedik, a lányom hazudozik miatta és ez nem normális. Szerintem jogom van beleszólni ebbe, nem? Vagy talán ez a rossz szülői magatartás? Hagyjuk csak a gyereket elkallódni"
- Hirtelen nagyon felkaptad a vizet... nem baj védekezz csak.
A probléma nem ott van, hogy Te elsősorban nem attól félsz, hogy elzüllik a lányod, hanem hogy leszbikus lesz. Ez látszik azon, ahogy feltetted a kérdést.
"A probléma nem ott van, hogy Te elsősorban nem attól félsz, hogy elzüllik a lányod, hanem hogy leszbikus lesz."
Vond kétségbe ezt is, Te biztos jobban tudod, hogy hogy érzek most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!