Azt hiszem, a lányom leszbikus, legalábbis összeszűrte a levet egy nővel! Mi a fenét csináljak?
Hát, én a helyedben kezdenék barátkozni a gondolattal, hogy lezbikus a lányom, nem értem ez miért AKKORA tragédia...
De az is lehet hogy biszex/"divatlezbi", nincs veszve minden, nyugi :)
Inkább azon aggódnék, hogy egy 27 éves biztosan nincs jó hatással rá... de tiltani úgysem tudod...
ne is haragudj, de "Amikor mondtam neki, hogy én nem szeretném, ha ilyenbe keveredne valaha is, akkor elhallgatott. " - leszbikus nem választás alapján lesz valaki
amúgy meg ha leszbikus, attól még ugyanúgy a te gyereked, nem hiszem, hogy jogod lenne a szerelmi ügyeibe beleszólni, majdnem felnőtt, nem kiskorú
Szia!
Engem anyukám úgy nevelt, hogy bármivel odamehettem hozzá. Nem vagyok leszbikus, de ha az lettem volna azt is el mertem volna mondani. Nagyon sok múlik a nevelésen, ne haragudj meg érte. a legegyszerűbbb, ha leülsz vele és elmondod, hogy legyen őszinte. És ha bevallja hogy leszbikus, akkor se törj össze vagy ilyesmi, ez még bőven kialakulhat,lehet 2 hét múlva meg pasiba zúg bele. 17 éves még a kamasz kor javában van!
Figyelj, beszélj vele arról, hogy ez is egy szeretet-fajta, és ha többet érez egy nő iránt az nem megvetendő, csak néha inkább pótol vele vmit az ember. Egy jó barátságot, egy lelkitársat stb. De nem is biztos, hogy igazán testileg vonzódik hozzá. Ismerje meg, de semmi "olyanba" ne menjen bele. Legyen esze, férfi nélkül is terjednek a nemi betegségek. Szóval ismerje meg, és ha 3-4 hónap után testileg is vonzónak találja, akkor nem biztos hogy kamaszos túlzási vannak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!