Szerintetek úgy működhet 2 lány barátsága, ha az egyik leszbikus?
A barátnőmet 3 éve ismerem, csomó mindent megbeszélünk stb. Ő a lányokat szereti, én meg csak és kizárólag a fiúkat. Emiatt eddig nem volt konfliktusunk, de egyre több ilyen buliba jár el, neki ilyenek az új barátai is, én meg őket nem tudom elviselni. Nem vagyok homofób, de egyszerűen hányok a fiús, legtöbbször ronda, bunkó stílusú meleg lányoktól. Sokszor kell velük találkoznom a barátnőm miatt, minden egyes alkalommal tudnak meglepetést okozni. Nemrég tudtam meg egy számomra kedves férfitanáromról, hogy meleg, és abba a buliba jár, mint a barátnőm. Ezen totál kiakadtam, mert mindig annyira csodáltam azt az embert, nagyon tetszett is, és nagyon ledöbbentett, hogy "úgy" még ha akarnám, se lenne esélyem nála. Barátnőm meg nem értette, miért akadtam ki ennyire. Feszélyezve érzem magam ilyen közegben, nem tudok velük olyan dolgokról beszélgetni, amik közösek lehetnének, már nem bírom ezt az egészet. Régebben elviseltem, de ahogy idősödöm, változik a felfogásom, és ahogyan a barátnőm inkább a hozzá hasonlókkal érti meg magát, én is a hozzám hasonlókkal. Én őt szeretem, nekem kell az életembe a stílusa, amolyan lelkitárs féleség, de a barátai, meg ismerősei nem kellenek. Szerintetek emiatt halálra van ítélve a barátságunk? Nem merem neki megmondani, hogy nem akarok ilyen emberekkel egy társaságban lenni, mert akkor megsértődne, megbántanám.
19L
De hisz leszbikus, teljesen érthető, hogy a homofób beszólásokra így reagál. Én is kiakadnék, ha mondjuk egy nőgyűlölővel találkoznék.
23/L
ma 21:13
Ennek mi köze ehhez? Egészen más szituáció.. Itt egy heteróról és egy homoszexuálisról van szó..
Kedves kérdező, ah igazi barát megérti.. Nekem a legjobb barátnőm tipikus műlány, most épp a száját akarja feltöltetni én pedig egy rléggé visszafogott stílusú lány vagyok, néha keményen kritizáljuk egymást és mégis kibírja a barátságunk.. Majdnem felnőttek vagytok, ha igazi a barátság megérti.. Mondj neki csak ennyit: Ne haragudj, de ez a társaság nem nekem való, nem lenne probléma, ha máshol találkoznánk?.. Találj ki programokat amikor csak veled foglalkozik.. Nem erőltetheti rád azt a társaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!