Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A lányom fejét...

Mit tegyek? A lányom fejét elcsavarta egy leszbikus lány!

Figyelt kérdés
Van egy lányom, aki pár hónap múlva lesz 16 éves. Kb. 4 hónapja megismert egy 21 éves lányt valahol. Azóta folyton csak róla áradozik, hogy milyen okos, jófej stb..Én még örültem is neki, hogy megismert egy értelmes lányt. Találkoztam is már a lánnyal, tényleg okosnak tűnik. Viszont furcsa volt számomra, mikor együtt voltak, hogy olyan túl szorosnak tűnik a barátságuk..pl. ez a lány folyton simogatja, ölelgeti a lányomat. Nemrégen véletlenül rápillantottam a lányom msn beszélgetésére, mert a gépen volt dolgom, ő addig elment valamerre és nem lépett ki a beszélgetésből. Megláttam egy ilyen mondatot "hidd el én is, de anyu már múltkor is majdnem észrevett" Hát erre azért felkaptam a fejemet..pedig soha nem szoktam a lányom után kutakodni, nem lépek be a magánszférájába. Feljebb görgettem a beszélgetést és megláttam, hogy ez a lány konkrétan ezt írta lányomnak:"alig várom már, hogy újra megcsókolhassalak" aztán pedig 2 sorral feljebb ezt "irántad tényleg érzek valamit én nem azért viselkedem veled így, hogy mihamarabb megkaphassalak" Hát nagyon ledöbbentem. Nem akartam ezt szóvá tenni, de a lányomtól megkérdeztem, hogy az új barátnőjének hogyhogy nincs barátja. Ő erre azt felelte, hogy mert nem érdeklik a fiúk. Na..ekkor én már teljesen ki voltam akadva..Aztán rá pár napra a lányom fényképezőjét használtam és miután vissza akartam nézni az általam készített fotókat, megtaláltam egy igen csak bizarr fotót. A képen a lány volt és a lányom ilyen nyakpuszilós pózban. Úgy gondoltam, muszáj rákérdeznem arra, hogy van-e köztük valami egyéb is a barátságon. A lányom persze kiakadt, hogy hogy feltételezhetek ilyet. De számomra ez nagyon megdöbbentő. Nem hiszem, hogy lennének ilyen hajlamai a gyerekemnek. Nemrég szakított a barátjával, mert azt mondta, más srácokat is meg akar ismerni. De egy ideje nem beszél egy fiúról sem, úgy tűnik, nem is érdeklik őt. Ami persze nem is lenne baj, de ez a lány, akit megismert..hát én úgy vettem észre, teljesen "befűzte". Egy hete kb. azt mondta, hogy költözzön oda hozzá. Mit tegyek most? A lányom még 16 éves sincs és egy ilyen lány meg elferdíti. Mit tennétek a helyemben?
2009. aug. 9. 16:23
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
68%

Semmit ez ellen nem lehet semmit tenni. Ha a lánya nem leszbikus akkor úgyse érdekli az a lány úgy mint nő. Ha meg mégis az véletlenül akkor se tudd semmit tenni. Esetleg eltiltja tőle aminek semmi értelme mert úgyis megtalálják a módját hogy találkozzanak. Vagy megpróbálja elfogadni a helyzetet. Attól még a lánya marad. Ez a XXI. század itt már nincsenek tabuk. Nem kell senkinek szégyenkeznie a szexuális beálítottság miatt. 18/L

(én nem vagyok leszbikus most megyek férjhez)

2009. aug. 9. 16:30
 2/41 anonim ***** válasza:
85%

nehéz ügy. Talán ülj le vele, és beszéljétek meg a dolgot. Lehet hogy azért nem akarja beismerni, mert szorong, hogy kitagadjátok, vagy stb. Nyugtasd meg, és mondd meg neki, hogy nem haragszol rá ezért, és te mindig szeretni fogod

13/f

2009. aug. 9. 16:30
 3/41 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem csak várj. Lehet, hogy kinövi. Ha pedig mégsem, akkor úgyse tudsz mit csinálni. sokkal jobban jársz, ha elfogadod úgy, ahogy van, mert akkor legalább meg fog benned bízni, és nem fog ott átverni, ahol csak tud. Hidd el, tapasztalatból mondom. amióta tudom, hogy a szüleim balhét csinálnának, ha megtudnák, hogy pl nem vagyok szűz, azóta semmit nem mondok el nekik.

17/L

2009. aug. 9. 16:31
 4/41 baranyi kálmanné ***** válasza:
95%
Sajnos nem tudsz mi csinálni ,ha gyereked leszbikus hajlama van.Űjetek le és beszéjétek meg hallgasd meg ,és agy neki tanácsot ,lehet hogy ez csak egy felángolás.De akkár milyen is lesz a lányod el kell fogadnod!!!
2009. aug. 9. 16:33
 5/41 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem a lányod csak felnéz rá, mivel jóval idősebb és ő is vagánykodni akar egy kicsit felnőttesebben.

csak egy tapasztalatot tudok veled megosztani. Volt egy barátnőm, akivel ugyanez történt. Rohant a 4 évvel idősebb leszbikus csaj után, és pont akkor volt ő is 16 éves. Nagyon menőnek tartotta. Végül semmi sem történt, a lánynak azóta 2 gyereke van, teljesen normál értékű életet él.

Szerintem tinédzserkori hóbort, remélem igazam lesz. Mindenesetre szerintem tartsd nyitva a szemed.

Azt nem tudom mit tennék, de remélem kicsit megnyugtattalak :(

2009. aug. 9. 16:33
 6/41 anonim ***** válasza:
73%

Még egyáltalán nem biztos,hogy leszbi a lányod.

Sajnos ma ez nagy divat is,és ezek a fiatal csitrik szeretik a divatot követni,kipróbálni mindent,sőt erre még talán büszkék is egymás előtt.

Ülj le vele beszélgetni erről.Ha valóban ilyen hajlamai vannak,akkor pedig sajnos semmit nem tehetsz ellene,mint elfogadod,vagy elveszíted Őt.

Nagyon együtt érzek veled,mert sajnos igazából én sem tudnám elfogadni ha valamelyik gyerekem nem hetero lenne.

Kénytelen lennék bele törődni,de elfogadni sosem tudnám.

2009. aug. 9. 16:36
 7/41 anonim ***** válasza:
83%
szerintem is hagyd rá a dolgot,lehet a lány csak vonza. de ha nem és esetleg leszbikus lenne,akkor ő a lányod marad
2009. aug. 9. 16:36
 8/41 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, megnyugtattatok:) De olyan létezik, hogy ha nincsenek hajlamai a gyereknek, egy leszbikus lány el tudja ferdíteni a beállítottságát? Mert eddig mindig is a fiúk érdekelték.. egyáltalán nem járt sok fiúval, de szinte mindig volt neki egy srác, akit imádhatott. És ez csak azóta fejeződött be, mióta megismerte ezt a lányt. De egy 21 éves miért egy 16 évest próbál befűzni?
2009. aug. 9. 16:37
 9/41 anonim ***** válasza:
91%
Olyan nincs, hogy kialakítja benne a leszbikusságot, ugyanis ez genetikai hajlam. Ezért is rossz a "ferdítés" kifejezés, mert nincs mit ferdíteni. Ha egyszer leszbikus, akkor az volt mindig is. Az is meglehet, hogy a lányod biszexuális, bár én egyelőre azt mondanám, hogy most rajong az idősebb barátnőért, és lehet, hogy kipróbálja, hogy milyen egy nővel csókolózni. Ha pedig kiderül, hogy leszbikus, hát akkor ez van. Attól még a te lányod marad, nem?
2009. aug. 9. 16:48
 10/41 anonim ***** válasza:
56%

Figyelj! A lányod már nem óvodás.. Én is ennyi idős vagyok, és én el tudnám dönteni, hogy ez most jó vagy rossz a számomra! Ülj le, beszélj vele, de azt semmiképp ne említsd meg neki, hogy láttad a beszélgetésüket, egy életre meg fog utálni! Próbálj meg vele mint nő a nővel, és nem mint anya a lányával beszélgetni. Mond neki, hogy rossz előérzeted van ezzel a lánnyal kapcsolatban, és kérdezz meg más embereket is, mit gondolnak róla.

Nem hinném hogy leszbikus, csak ez ismeretlen és törvényellenes, és ez vonza. Érezd magad a helyzetébe, és ne mondj neki olyanokat, amiket te sem hallanál szívesen az ő nevében!

Sok szerencsét!

2009. aug. 9. 16:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!