Mit tegyek? A lányom fejét elcsavarta egy leszbikus lány!
Semmit ez ellen nem lehet semmit tenni. Ha a lánya nem leszbikus akkor úgyse érdekli az a lány úgy mint nő. Ha meg mégis az véletlenül akkor se tudd semmit tenni. Esetleg eltiltja tőle aminek semmi értelme mert úgyis megtalálják a módját hogy találkozzanak. Vagy megpróbálja elfogadni a helyzetet. Attól még a lánya marad. Ez a XXI. század itt már nincsenek tabuk. Nem kell senkinek szégyenkeznie a szexuális beálítottság miatt. 18/L
(én nem vagyok leszbikus most megyek férjhez)
nehéz ügy. Talán ülj le vele, és beszéljétek meg a dolgot. Lehet hogy azért nem akarja beismerni, mert szorong, hogy kitagadjátok, vagy stb. Nyugtasd meg, és mondd meg neki, hogy nem haragszol rá ezért, és te mindig szeretni fogod
13/f
Szerintem csak várj. Lehet, hogy kinövi. Ha pedig mégsem, akkor úgyse tudsz mit csinálni. sokkal jobban jársz, ha elfogadod úgy, ahogy van, mert akkor legalább meg fog benned bízni, és nem fog ott átverni, ahol csak tud. Hidd el, tapasztalatból mondom. amióta tudom, hogy a szüleim balhét csinálnának, ha megtudnák, hogy pl nem vagyok szűz, azóta semmit nem mondok el nekik.
17/L
Szerintem a lányod csak felnéz rá, mivel jóval idősebb és ő is vagánykodni akar egy kicsit felnőttesebben.
csak egy tapasztalatot tudok veled megosztani. Volt egy barátnőm, akivel ugyanez történt. Rohant a 4 évvel idősebb leszbikus csaj után, és pont akkor volt ő is 16 éves. Nagyon menőnek tartotta. Végül semmi sem történt, a lánynak azóta 2 gyereke van, teljesen normál értékű életet él.
Szerintem tinédzserkori hóbort, remélem igazam lesz. Mindenesetre szerintem tartsd nyitva a szemed.
Azt nem tudom mit tennék, de remélem kicsit megnyugtattalak :(
Még egyáltalán nem biztos,hogy leszbi a lányod.
Sajnos ma ez nagy divat is,és ezek a fiatal csitrik szeretik a divatot követni,kipróbálni mindent,sőt erre még talán büszkék is egymás előtt.
Ülj le vele beszélgetni erről.Ha valóban ilyen hajlamai vannak,akkor pedig sajnos semmit nem tehetsz ellene,mint elfogadod,vagy elveszíted Őt.
Nagyon együtt érzek veled,mert sajnos igazából én sem tudnám elfogadni ha valamelyik gyerekem nem hetero lenne.
Kénytelen lennék bele törődni,de elfogadni sosem tudnám.
Figyelj! A lányod már nem óvodás.. Én is ennyi idős vagyok, és én el tudnám dönteni, hogy ez most jó vagy rossz a számomra! Ülj le, beszélj vele, de azt semmiképp ne említsd meg neki, hogy láttad a beszélgetésüket, egy életre meg fog utálni! Próbálj meg vele mint nő a nővel, és nem mint anya a lányával beszélgetni. Mond neki, hogy rossz előérzeted van ezzel a lánnyal kapcsolatban, és kérdezz meg más embereket is, mit gondolnak róla.
Nem hinném hogy leszbikus, csak ez ismeretlen és törvényellenes, és ez vonza. Érezd magad a helyzetébe, és ne mondj neki olyanokat, amiket te sem hallanál szívesen az ő nevében!
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!