Mit tegyek? A lányom fejét elcsavarta egy leszbikus lány!
Szerintem ZSÍR!!!!!!!4
Előre a szabad és felhőtlen szerelem vérgőzös vasútján!!!!!!! :D
Nagyon semmit nem tudsz tenni, ha vonzódik a lányhoz, az anyai tiltás csak olaj lesz a tűzre. Amikor nekem 20 évesen először volt kapcsolatom lánnyal, Anyukám rájött, először azt mondta, nem normális ez a dolog, aztán már csak azt, hogy "majd eldöntöd később, hogy a fiúk vagy alányok érdekelnek." Ez tök jól esett Tőle. A nők között egyébként több a biszexuális, mint a férfiak közt, sokan kipróbálják lánnyal is, aztán mégis férfival lesz tartós kapcsolatuk. Ha volt/lesz is valami ezzel a lánnyal, nem biztos, hogy az végleges dolog. 16 évesen még nem alakul ki a végleges identitás. Ne kattogj előre azon, hogy mi lesz, ha leszbikus lesz, arra majd ráérsz akkor, ha tényleg ez a helyzet áll fenn. Nem olyan katasztrófa ez, nyugi, nagyon fiatal még a lányod! :)
egy 28 éves biszexuális nő
Az anyukának bizonyára nem lenne könnyű csak úgy elfogadni ezt, unokákat szeretne bizonyára és rendes családot. Mi könnyen beszélünk mert nemvagyunk iesmiben benne.
visszafordítva a szót kívánom h nője ki majd, ha mégse így lenne és nem tudnád elfogadni adj neki ultimátumot v abbahagyja ezt az egészet és keres magának srácot v költözzön el(ez utóbbi tudom keményen hangzik és sokakban felmerül h-h gondolhat vki iet h csak ezért kitíltani a szülői házból, de erre odakell figyelni mert ahogy leírtad nem hol mi szórakozás gyanánt van jó viszonyban ezzel a csajjal
A 21éves üdvöskét meg fel lehet jelenti kiskorú zaklatása miatt(hiába 16 a lányod még nincs 18 és ez esetben te döntessz)
Sok sikert 19/F
Azért mert a leszbi szexhez is meg van már mindene és befűzhető. Ez az érzelmi kiszolgáltatottság állapota és a belső bizonytalanságé. A család adta dolgok most háttérbe szorulnak, mert azokkal nem lehet azokba a közösségekbe bekerülni ahova a 16 évesek szeretnének.
Együttérzek veled, én is nehezen fognám vissza magam, de valóban jobb ha elfogadó maradsz a lányod iránt. Igy talán időben visszatér. Ha nincsenek ilyen hajlamai, akkor csak abban az esetben tér át oda, ha nagyon erős a lány befolyása őrá, illetve van egy olyan kortárs közösség is ahová szeretné a lányod, hogy befogadják és oda "ez" a belépő. Az sem jó jel viszont, ha elfogynak a barátnők a lányod körül. Egyébként úgy gondolom, hogy minden féle szexuális aktushoz a törvény szerint a lányod kiskorú, a 21 éves barátnő pedig nagykorú.
Remélem, hogy csak múló kaland és a lányod kilép ebből. Valóban most divat a sok féle szexuális élmény átélése és ő csak trendi akar lenni. Lehet, hogy 25 év múlva a lányod majd azon aggódik, hogy az ő gyereke miért állatokkal akar szexelni.
Kedves utolsó, neekd is ez votl a gondod h vagy csaj v srác-al maradsz végleg?
mert te azt írtad h választanom kellett v Ők v a barátom, ezt most úgy értelmeztem h a szüleid nem akartak srácot melléd?
16.55-ös,
a leszbikusságot nem tiltja a törvény...
17.00
Nagyon remélem, hogy egy anya nem kizárólag azért szül gyereket, hogy az majd unokát szüljön NEKI... Ez elég nagy önzés. Ha valaki leszbikus, azt ugyanúgy nem tudja kinőni, mint én a heteroszexualitást. Egyszerűen el nem tudnám képzelni nővel, hát ez van.
Az ultimátumos tanácsod akkora hülyeség, hogy csak. Azt éri el vele, hogy a lánya megutálja őt. Vagy inkább legyen boldogtalan egy heteró kapcsolatban (feltéve, hogy tényleg leszbikus), de tegyen eleget az anya elképzeléseinek?
sok lányban benne van a kíváncsiság,hogy milyen dolog egy lánnyal. Kb 10 ilyen lányt ismerek, aki kipróbálta, ebből 1 biszex lett, 2 kapcsolatban él (egymással), a maradék maradt hetero.
bocs a közvetlen, tegezős hangnemért előre is
gondolom, van a családnak a baráti körében is hasonlókorú gyerek. Hívjátok el a családot vmi bográcsozásra, vagy közös strandolás egy aquaparkban, v akármi, aztán, ha a srác normális, biztos bepróbálkozik :)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!