Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A lányom fejét...

Mit tegyek? A lányom fejét elcsavarta egy leszbikus lány!

Figyelt kérdés
Van egy lányom, aki pár hónap múlva lesz 16 éves. Kb. 4 hónapja megismert egy 21 éves lányt valahol. Azóta folyton csak róla áradozik, hogy milyen okos, jófej stb..Én még örültem is neki, hogy megismert egy értelmes lányt. Találkoztam is már a lánnyal, tényleg okosnak tűnik. Viszont furcsa volt számomra, mikor együtt voltak, hogy olyan túl szorosnak tűnik a barátságuk..pl. ez a lány folyton simogatja, ölelgeti a lányomat. Nemrégen véletlenül rápillantottam a lányom msn beszélgetésére, mert a gépen volt dolgom, ő addig elment valamerre és nem lépett ki a beszélgetésből. Megláttam egy ilyen mondatot "hidd el én is, de anyu már múltkor is majdnem észrevett" Hát erre azért felkaptam a fejemet..pedig soha nem szoktam a lányom után kutakodni, nem lépek be a magánszférájába. Feljebb görgettem a beszélgetést és megláttam, hogy ez a lány konkrétan ezt írta lányomnak:"alig várom már, hogy újra megcsókolhassalak" aztán pedig 2 sorral feljebb ezt "irántad tényleg érzek valamit én nem azért viselkedem veled így, hogy mihamarabb megkaphassalak" Hát nagyon ledöbbentem. Nem akartam ezt szóvá tenni, de a lányomtól megkérdeztem, hogy az új barátnőjének hogyhogy nincs barátja. Ő erre azt felelte, hogy mert nem érdeklik a fiúk. Na..ekkor én már teljesen ki voltam akadva..Aztán rá pár napra a lányom fényképezőjét használtam és miután vissza akartam nézni az általam készített fotókat, megtaláltam egy igen csak bizarr fotót. A képen a lány volt és a lányom ilyen nyakpuszilós pózban. Úgy gondoltam, muszáj rákérdeznem arra, hogy van-e köztük valami egyéb is a barátságon. A lányom persze kiakadt, hogy hogy feltételezhetek ilyet. De számomra ez nagyon megdöbbentő. Nem hiszem, hogy lennének ilyen hajlamai a gyerekemnek. Nemrég szakított a barátjával, mert azt mondta, más srácokat is meg akar ismerni. De egy ideje nem beszél egy fiúról sem, úgy tűnik, nem is érdeklik őt. Ami persze nem is lenne baj, de ez a lány, akit megismert..hát én úgy vettem észre, teljesen "befűzte". Egy hete kb. azt mondta, hogy költözzön oda hozzá. Mit tegyek most? A lányom még 16 éves sincs és egy ilyen lány meg elferdíti. Mit tennétek a helyemben?
2009. aug. 9. 16:23
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem ZSÍR!!!!!!!4

Előre a szabad és felhőtlen szerelem vérgőzös vasútján!!!!!!! :D

2009. aug. 9. 16:56
 12/41 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon semmit nem tudsz tenni, ha vonzódik a lányhoz, az anyai tiltás csak olaj lesz a tűzre. Amikor nekem 20 évesen először volt kapcsolatom lánnyal, Anyukám rájött, először azt mondta, nem normális ez a dolog, aztán már csak azt, hogy "majd eldöntöd később, hogy a fiúk vagy alányok érdekelnek." Ez tök jól esett Tőle. A nők között egyébként több a biszexuális, mint a férfiak közt, sokan kipróbálják lánnyal is, aztán mégis férfival lesz tartós kapcsolatuk. Ha volt/lesz is valami ezzel a lánnyal, nem biztos, hogy az végleges dolog. 16 évesen még nem alakul ki a végleges identitás. Ne kattogj előre azon, hogy mi lesz, ha leszbikus lesz, arra majd ráérsz akkor, ha tényleg ez a helyzet áll fenn. Nem olyan katasztrófa ez, nyugi, nagyon fiatal még a lányod! :)

egy 28 éves biszexuális nő

2009. aug. 9. 16:59
 13/41 anonim ***** válasza:
20%

Az anyukának bizonyára nem lenne könnyű csak úgy elfogadni ezt, unokákat szeretne bizonyára és rendes családot. Mi könnyen beszélünk mert nemvagyunk iesmiben benne.

visszafordítva a szót kívánom h nője ki majd, ha mégse így lenne és nem tudnád elfogadni adj neki ultimátumot v abbahagyja ezt az egészet és keres magának srácot v költözzön el(ez utóbbi tudom keményen hangzik és sokakban felmerül h-h gondolhat vki iet h csak ezért kitíltani a szülői házból, de erre odakell figyelni mert ahogy leírtad nem hol mi szórakozás gyanánt van jó viszonyban ezzel a csajjal

A 21éves üdvöskét meg fel lehet jelenti kiskorú zaklatása miatt(hiába 16 a lányod még nincs 18 és ez esetben te döntessz)

Sok sikert 19/F

2009. aug. 9. 17:00
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
semmiképp ne adj neki ultimátumot, mert lehet, hogy nem téged választ. nekem is ultimátumot adtak a szüleim, hogy vagy ők, vagy a barátom. 2 éve nem láttam őket, a barátom viszont időközben a vőlegényem lett. 19/L
2009. aug. 9. 17:03
 15/41 anonim ***** válasza:
75%

Azért mert a leszbi szexhez is meg van már mindene és befűzhető. Ez az érzelmi kiszolgáltatottság állapota és a belső bizonytalanságé. A család adta dolgok most háttérbe szorulnak, mert azokkal nem lehet azokba a közösségekbe bekerülni ahova a 16 évesek szeretnének.

Együttérzek veled, én is nehezen fognám vissza magam, de valóban jobb ha elfogadó maradsz a lányod iránt. Igy talán időben visszatér. Ha nincsenek ilyen hajlamai, akkor csak abban az esetben tér át oda, ha nagyon erős a lány befolyása őrá, illetve van egy olyan kortárs közösség is ahová szeretné a lányod, hogy befogadják és oda "ez" a belépő. Az sem jó jel viszont, ha elfogynak a barátnők a lányod körül. Egyébként úgy gondolom, hogy minden féle szexuális aktushoz a törvény szerint a lányod kiskorú, a 21 éves barátnő pedig nagykorú.

Remélem, hogy csak múló kaland és a lányod kilép ebből. Valóban most divat a sok féle szexuális élmény átélése és ő csak trendi akar lenni. Lehet, hogy 25 év múlva a lányod majd azon aggódik, hogy az ő gyereke miért állatokkal akar szexelni.

2009. aug. 9. 17:04
 16/41 anonim ***** válasza:
69%

Kedves utolsó, neekd is ez votl a gondod h vagy csaj v srác-al maradsz végleg?

mert te azt írtad h választanom kellett v Ők v a barátom, ezt most úgy értelmeztem h a szüleid nem akartak srácot melléd?

2009. aug. 9. 17:05
 17/41 anonim ***** válasza:
98%

16.55-ös,

a leszbikusságot nem tiltja a törvény...

17.00

Nagyon remélem, hogy egy anya nem kizárólag azért szül gyereket, hogy az majd unokát szüljön NEKI... Ez elég nagy önzés. Ha valaki leszbikus, azt ugyanúgy nem tudja kinőni, mint én a heteroszexualitást. Egyszerűen el nem tudnám képzelni nővel, hát ez van.

Az ultimátumos tanácsod akkora hülyeség, hogy csak. Azt éri el vele, hogy a lánya megutálja őt. Vagy inkább legyen boldogtalan egy heteró kapcsolatban (feltéve, hogy tényleg leszbikus), de tegyen eleget az anya elképzeléseinek?

2009. aug. 9. 17:08
 18/41 A kérdező kommentje:
Feljelenteni nem szeretném, de már az elején feltűnt, hogy olyan "furcsán" néz a lányomra. Magában a lányban is van valami furcsa, tele van piercingekkel, úgy beszél, mint aki teljesen máshol jár. Persze ez nem is baj, biztos kilóg a sorból. De egy 21 éveshez egy 16 éves még nagyon kislány szerintem és fel sem tudtam fogni, hogy találhatnak ennyi közös témát.Mindig együtt vannak, eljárnak néha szórakozni, folyton sms-eket küldözgetnek egymásnak, van, mikor a lányom délelőtt bekapcsolja az msn-t és egészen hajnali 3-ig beszélgetnek. Nagyon kötődnek egymáshoz.
2009. aug. 9. 17:09
 19/41 anonim ***** válasza:
92%

sok lányban benne van a kíváncsiság,hogy milyen dolog egy lánnyal. Kb 10 ilyen lányt ismerek, aki kipróbálta, ebből 1 biszex lett, 2 kapcsolatban él (egymással), a maradék maradt hetero.

bocs a közvetlen, tegezős hangnemért előre is

gondolom, van a családnak a baráti körében is hasonlókorú gyerek. Hívjátok el a családot vmi bográcsozásra, vagy közös strandolás egy aquaparkban, v akármi, aztán, ha a srác normális, biztos bepróbálkozik :)

18F

2009. aug. 9. 17:10
 20/41 anonim ***** válasza:
84%
igen, a szüleim azt mondták, hogy ő nem hozzám való, és semmiben nem támogatnak = bezárnak a házba, hogy ne tudjak vele találkozni.
2009. aug. 9. 17:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!